AP’ın Büyükşehir Adayı Erdil oldu
Haber
08 Ocak 2024 - Pazartesi 10:40
 
AP’ın Büyükşehir Adayı Erdil oldu
Erdil, “Genel Başkanımız Dr.Vecdet Öz ile bana güvenerek destek verenlere mahcup olmamak adına daha fazla çalışacağım” dedi.
Siyaset Haberi
AP’ın Büyükşehir Adayı Erdil oldu

 

Adalet Partisi 31 Mart’taki yerel seçimlerde Adana’da Kazım Kürşad Erdil’i Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdi.

Kazım Kürşad Erdil, Adalet Partisi'nin devamı niteliğinde 9 Ekim 2015 tarihinde Vecdet Öz ve arkadaşları tarafından kurulan Adalet Partisi’nde Basın, propaganda ve sosyal medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Dürüstlük, çalışkanlık, halkçılık ve eşitlikçilik ana ilkelerinin bu zorlu yolda kendisine rehber olacağını belirten Kazım Kürşad Erdil, “Genel Başkanımız Dr.Vecdet Öz ile bana güvenerek destek verenlere mahcup olmamak adına daha fazla çalışacağım” dedi.

Kazım Kürşad Erdil kimdir?

1990 yılının Eylül ayında, Adana Ceyhan doğumlu olan Kazım Kürşad Erdil; ilk ve orta öğretimini Güven Varlı Kolejinde, lise eğitimini Bilfen Kolejinde tamamladı. Yüksekokul için İngiltere Manchester’ı tercih eden Erdil; burada bulunduğu sürede Avrupa’nın diğer noktalarında da ilişkilerini ilerletti.

TOBB Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı eğitimi aldı. Eğitime önem veren Erdil, Uluslararası Dublin Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi dalında mastır'ını tamamladıktan sonra doktora eğitimine devam etmektedir.

Kazım Kürşad Erdil, Erdil Group bünyesine kazandırdıkları ‘Erdil Otomotiv’ , ‘ERD Tarım’ ve ‘Erdil Medya’ ile çalışmalarını ve Adana’ya yatırımlarını sürdürüyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AP’ın, Büyükşehir, Adayı, Erdil, oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
AP’ın Büyükşehir Adayı Erdil oldu
AP’ın Büyükşehir Adayı Erdil oldu
AP’ın Büyükşehir Adayı Erdil oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı