Araç Tamir Bakım Atölyesi Yenilendi
Haber
05 Ağustos 2022 - Cuma 14:24
 
Araç Tamir Bakım Atölyesi Yenilendi
Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Yenilenen ve modern bir araç tamir bakım atölyesinde bulunması gereken tüm imkanlara sahip olan atölyemizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi
Teknoloji Haberi
Araç Tamir Bakım Atölyesi Yenilendi

 

​Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün modernize ederek yenilediği Sarıçam Araç Tamir Bakım Atölyesinde makine pakında bulunan her türlü araç ve iş makinelerinin bakım, onarım ve tamiri teknik ekip tarafından son teknolojik imkanlar kullanılarak gerçekleştiriliyor.

Adana Orman İşletme Müdürlüğü Sarıçam Yangın İlk Müdahale Ekibi ve Orman Deposunda hizmet veren Araç Tamir Bakım Atölyesinde mühendis, işçi ve teknik elemanlardan oluşan 12  personel görev yapıyor.

Bölge Müdürlüğü bünyesinde orman yangınlarıyla mücadelede görevli helikopterlerin de olağan bakımları ve rutin onarımları da helikopter ekibinin teknik personeli tarafından bu merkezde yapılıyor.

Son teknolojilerle donatılan, iş sağlığı ve güvenliği açısından her türlü önlemin alınarak çalışmaların sürdürüldüğü atölyede yapılan bakım onarımlarla bakım maliyet giderleri de düşürülmüş oluyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulanan Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Yenilenen ve modern bir araç tamir bakım atölyesinde bulunması gereken tüm imkanlara sahip olan atölyemizin hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bölge Müdürlüğümüze bağlı makine parkımızda bulunan tüm araçlarımız ve orman yangınlarıyla mücadele de görev alan helikopterlerimiz bakım,onarım ve tamirlerini en hızlı şekilde tamamlayarak, muhtemel aksaklıklara anında müdahale edilmiş olacak ve  ormancılık çalışmalarımızın aksamadan yürütülmesini sağlamış olacağız." dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Araç, Tamir, Bakım, Atölyesi, Yenilendi,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Araç Tamir Bakım Atölyesi Yenilendi
Araç Tamir Bakım Atölyesi Yenilendi
Yorumlar
Haber Yazılımı