Artık kentin sorunları için çalışmak istiyor
Haber
22 Kasım 2023 - Çarşamba 11:22
 
Artık kentin sorunları için çalışmak istiyor
Cahit İncefikir Seyhan Ziraat Odası’ndan ayrıldı
Siyaset Haberi
Artık kentin sorunları için çalışmak istiyor

Seyhan Ziraat Odası’nda 30 yılı aşkın süredir Başkan, Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeliği gibi görevlerde bulunan Cahit İncefikir, CHP Seyhan Meclis üyeliği adaylığı için, aktif görevinden ayrıldı.

Halen Seyhan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Cahit İncefikir, yaklaşan yerel seçimler ile birlikte meclis üyeliğine soyunacak. Meclis üyeliği için Seyhan Ziraat Odası’ndan ayrılma kararı alan İncefikir, bundan sonra Adana için kent meclisine girerek birikimlerini paylaşacağını söyledi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Cahit İncefikir şunları söyledi:

“Seyhan İlçe Meclis Üyeliği için yıllardır aktif olarak görev aldığım Seyhan Ziraat Odası’ndan üzülerek de olsa ayrılmak durumundayım. Resmi olarak ayrılmayı düşünsem de yine çiftçimizin, üreticimizin sorunlarını yerel ve ulusal basına taşıyarak çözüm arayacağım. Eleştiri ve önerilerimi de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim.

Meclis üyeliği sürecinde Adana’mızda tarım sektörünün ve bununla birlikte diğer sorunlarına da değinerek birikimlerimi aktaracağım. Bilinmesini isterim ki 2 dönem CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Adana İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Bu süreçte kentimizin sorunlarını yerinde görme şansı bulup, gerekli yerlerle paylaştım.

Sadece tarım ile değil, ayrıca kentin diğer sorunlarıyla da yakından ilgileneceğim. İlgili kurum ve kuruluşlar ile her mecrada buluşup, istişare ederek çözüm arayışında olacağım.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artık, kentin, sorunları, için, çalışmak, istiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı