Ayın Çukurovalısı Sevim Paydaş oldu
Haber
15 Ağustos 2023 - Salı 18:00
 
Ayın Çukurovalısı Sevim Paydaş oldu
Başkan Soner Çetin, Sevim Paydaş’a örnek davranışlarından dolayı tekrar teşekkür etti.
Yaşam Haberi
Ayın Çukurovalısı Sevim Paydaş oldu

Çukurova Belediyesi tarafından örnek vatandaşları ödüllendirmek, olumlu davranışları teşvik etmek amacıyla uygulamaya konulan Ayın Çukurovalısı ödülünün ilk sahibi belli oldu. Hayvan sever Çukurovalı Sevim Paydaş, Ayın Çukurovalısı ödülüne layık görüldü.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sevim Paydaş’ı Karslılar Mahallesindeki evinde ziyaret ederek ödülünü takdim ettik ve örnek davranışları dolayısıyla kutladı. Sevim Paydaş’ın çocuklarıyla birlikte sokak hayvanlarını beslediğini belirten Başkan Soner Çetin, “Hiçbir karşılık beklemeden tamamen insani duyarlılıkla yaptığınız bu örnek davranışlarınız herkese örnek olmalı. Sizi ve çocuklarınızı kutluyorum” dedi.

Ayın Çukurovalısı ödülü sahibi Sevim Paydaş da Soner Çetin’in başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyleyerek, “Siz iyi bir belediye başkanı olmanın yanısıra iyi bir insansınız. Sizi takdirle takip ediyoruz. Beni bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Bu ödülü kızlarım adına da alıyorum. Çünkü bu konuda en büyük çabayı onlar gösteriyor” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, Sevim Paydaş’a çiçek takdim etti, ardından ödülünü verdi ve örnek davranışlarından dolayı tekrar teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ayın, Çukurovalısı, Sevim, Paydaş, oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Ayın Çukurovalısı Sevim Paydaş oldu
Ayın Çukurovalısı Sevim Paydaş oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı