BBP adayı Lenger, Nacar lehine çekildi
Haber
30 Mart 2024 - Cumartesi 14:59
 
BBP adayı Lenger, Nacar lehine çekildi
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, "BBP Yüreğir adayı Mustafa Lenger ağabeyimizin destek vermesi hem şahsım hem ittifakımız için çok önemli çok teşekkür ediyorum" dedi.
Siyaset Haberi
BBP adayı Lenger, Nacar lehine çekildi

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yüreğir Belediye başkan adayı Mustafa Lenger, Yüreğir’i yarınlara taşıyacağına inandığı Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar lehine adaylıktan çekildiğini ve Nacar’ı destekleyeceğini açıkladı. 

BBP Yüreğir Belediye Başkan adayı Mustafa Lenger, partisinin ilçe başkanı Abdullah Gedikli ile birlikte Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar’ı Seçim ofisinde ziyaret edip açıklama yaptı. Toplantıya AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, AK Parti Yüreğir İlçe başkanı Ramazan Coşkun ve vatandaşlar katıldı. 

LENGER: DR. HALİL NACAR’I DESTEKLEYECEĞİZ

BBP Yüreğir Belediye başkan adayı Mustafa Lenger, “Dr. Halil Nacar’ın Yüreğir’e en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum şimdiden hayırlı olsun. Yüreğir’imizi değerli katkılarıyla Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir vizyonla yarınlara taşıyacak olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Dr. Halil Nacar kardeşimizi desteklemekten büyük bir mutluluk duyacağımı da ayrıca ifade etmek isterim. İnşallah Halil kardeşimizin hedeflediği yol, başarıya ulaşır” açıklamasında bulundu.

DR. HALİL NACAR: ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar ise Mustafa Lenger’in desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Yüreğir için gayretle, samimiyetle çalışacağız. BBP Yüreğir adayı Mustafa Lenger ağabeyimizin destek vermesi hem şahsım hem ittifakımız için çok önemli çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İnşallah BBP seçmeni hemşehrilerimizin oyları ile de iyi hizmet yapmayı rabbim bana nasip etsin” dedi. 

FARUK AYTEK: BBP ADAYININ BURADA OLMASINDAN ÇOK MUTLU OLDUM

AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, “Cumhur ittifakı birlik beraberlik neyse o noktada olduğu için BBP adayınında burada olmasından çok mutlu oldum. Mustafa Lenger başkana Yüreğir ilçe başkanı Abdullah Gedikli’ye yürekten teşekkür ediyorum sağolsunlar var olsunlar. İnşallah Dr. Halil Nacar başkanı başkan seçeceğiz” diye konuştu.

OZAN GÜLAÇTI: MUSTAFA LENGER’İ TEBRİK EDİYORUM

AK Parti İl başkanı Ozan Gülaçtı, çok önemli yerel seçimlerin arefesinde olduklarını, gerçek anlamında hizmet edecek adaylarının seçilmesi için dua ettiklerini anlatıp, “BBP Yüreğir adayı Mustafa Lenger Yüreğir’e hizmet yolunda adayımız Dr. Halil Nacar lehine çekilip desteğini verecek. Allah razı olsun. Kendisini onurlu davranışından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BBP, adayı, Lenger,, Nacar, lehine, çekildi,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BBP adayı Lenger, Nacar lehine çekildi
BBP adayı Lenger, Nacar lehine çekildi
BBP adayı Lenger, Nacar lehine çekildi
Yorumlar
Haber Yazılımı