“Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir”
Haber
03 Ağustos 2023 - Perşembe 17:12
 
“Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir”
MHP Adana Teşkilatlarından Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’e tam destek
Asayiş Haberi
 “Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkan Vekili Hüseyin Zorba, “Yumurtalık Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik ve Milliyetçi Hareket Partili tüm belediye başkanlarımız sorumluluk alanlarında hizmet için her iş ve işlemi mevcut kanun ve yönetmelikler çerçevesinde kamu yararını gözeterek yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler.” dedi.  

MHP Adana Teşkilatlarından destek ziyareti

MHP Adana teşkilatları, bir vatandaşa ait binanın kendi döneminden önce alınmış yıkım kararını uygulamadığı gerekçesiyle “Görevden el çektirilme” şeklinde verilen hükme muhatap olan

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’e destek ziyaretinde bulundular.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın İl dışındaki görevi nedeniyle İl Başkan Vekili Hüseyin Zorba başkanlığında İl Divan Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet Filik’e moral verdiler. Ziyarette AK Parti Yumurtalık Kadın Kolları temsilcileri de bulundular.

Mahkeme kararının yürütmesi durduruldu

Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyarette açıklamada bulunan MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Zorba, süreç hakkında bilgi verdi. Zorba “2011 yılında Sayın Türkeş Filik’ten önceki belediye başkanı döneminde inşa edilen gariban bir vatandaşın evini yıkmadığı gerekçesiyle verilen hükmün yürütmesi, Adana Bölge Adliye Mahkemesi tarafından durdurulmuştur. İlgili karar adli ve mülki makamlarla da paylaşılmış olup, Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir.” dedi.

Belediyemizin iyi niyet çabası müspet şekilde değerlendirildi”

Hüseyin Zorba, “Yüce Türk adaleti bu kararla, vatandaşlarımızı mağdur etmek istemeyen, insani ve vicdani sorumlulukları da taşıyan belediyemizin iyi niyet çabasını müspet şekilde değerlendirmiştir. Bu açıdan önemli ve kıymetli bir karardır. Türk adaletine ve mülki makamlara güvenimiz tamdır. Yumurtalık Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik ve Milliyetçi Hareket Partili tüm belediye başkanlarımız sorumluluk alanlarında hizmet için her iş ve işlemi mevcut kanun ve yönetmelikler çerçevesinde kamu yararını gözeterek yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler. 

Bizler de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki teşkilatlar olarak belediyelerimizin, belediye başkanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: , “Belediye, Başkanımız, görevine, devam, etmektedir”,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
 “Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir”
 “Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir”
 “Belediye Başkanımız görevine devam etmektedir”
Yorumlar
Haber Yazılımı