Bilal Bilici: Demirspor nerede ben oradayım
Haber
20 Ağustos 2023 - Pazar 20:27
 
Bilal Bilici: Demirspor nerede ben oradayım
İYİ Parti Adana Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici, "Bir aksilik olmazsa Genk maçında da takımımızın yanında olup Belçika’ya gideceğim ve tribünden desteğimi vereceğim” diye konuştu.
Spor Haberi
Bilal Bilici: Demirspor nerede ben oradayım

 

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici, Adana Demirspor’u UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarında içerde, dışarda yalnız bırakmıyor. Bilici, Osijek maçını da Adana Demirsporlu yöneticilerle birlikte izledi.

 

İYİ Parti  Adana Milletvekili Bilal Bilici, Adana Demirspor’un Cluj’u elediği müsabakayı Romanya ve Adana’da, Osijek’i elediği maçı da Adana ve Hırvatistan’da izleyip takıma destek verdi. Bilal Bilici, “Dünyanın neresinde olursa olsun Mavi Şimşek nerede ben oradayım. Tarihinde ilk kez Avrupa’da oynayan, Cluj ve Osijek’i eleyip Play-Off’lara kalıp Belçika’nın Genk takımı ile eşleşen Adana Demirspor’umuza başarılar dilerim” dedi.

GENK MAÇINA DA GİDECEĞİM

Bilal Bilici, Adana Demirspor’un ligde ve Avrupa’da başarılara imza atacağına inandığını belirtip, “Bugün deplasmanda Ankaragücü müsabakası var. Şimdi ligi düşünme zamanı. Bu kadar maç trafiğine rağmen Adana Demirspor’un bu karşılaşmadan da 3 puan alarak ligi de iyi şekilde götüreceğine inancım tam. Bir aksilik olmazsa Genk maçında da takımımızın yanında olup Belçika’ya gideceğim ve tribünden desteğimi vereceğim” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bilal, Bilici:, Demirspor, nerede, ben, oradayım,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Bilal Bilici: Demirspor nerede ben oradayım
Bilal Bilici: Demirspor nerede ben oradayım
Yorumlar
Haber Yazılımı