Bilal Yıldız, Beyazevler Mahalle Muhtarlığına aday
Haber
04 Eylül 2023 - Pazartesi 14:55
 
Bilal Yıldız, Beyazevler Mahalle Muhtarlığına aday
İş insanı Bilal Yıldız, ‘’Beyazevler Mahallesi hak ettiği hizmeti alıp, Adana’nın parlayan yıldızı olacak’’ dedi.
Gündem Haberi
Bilal Yıldız, Beyazevler Mahalle Muhtarlığına aday

Adana’nın tanınan simalarından iş insanı Bilal Yıldız, Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi muhtar adaylığına talip oldu. ‘’Bir şeyleri değiştirmek için bir yerden başlamak lazım” diyerek adaylığını açıklayan Yıldız, ‘’Muhtar adayı olarak Beyazevler’den başlamak istiyorum’’ dedi.

“Her Şey Çocuklar İçin”

Hizmet için önceliğinin geleceğimiz olan çocuklar olduğunu, çocuklar ve gençler için spor faaliyetlerine ağırlık vereceğini söyleyen Yıldız, ‘’Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için belediyelerimizden destek alarak spor faaliyetlerini çoğaltacağım. Ayrıca kütüphane yaparak çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız. Sınıflarda çeşitli aktiviteler ve oyunlarla çocuklarımızın gelişmelerini sağlayacağız. Diğer yandan ekmek almak için uzun kuyrukların oluştuğu ekmek büfelerinin sayılarını çoğaltacağım.‘’dedi.

 

‘’HER ŞEY GÜZELSE BEN NEDEN ADAY OLAYIM?’’

Genel seçimlerin ardından Beyazevler Mahalle muhtarlığı için aday olmaya karar verdiğini söyleyen Bilal Yıldız, çevresinden ve dostlarından çok destek aldığını dile getirerek şunları söyledi:

 “Mevcut muhtarla ilgili birçok eleştiriler var, zaten olmasa aday olmaya karar vermezdim. ‘’Her şey güzel gidiyorsa neden ben aday olayım ki?’ derdim ve bu bana düşüncesizlik olarak gelip aday olmazdım.  Eleştirilecek çok şey var ve eleştiriler maalesef doğru. Mahallemizin yolları ve temizlik sorunu çok fazla. İlk işimiz yolları ve temizlik işini ardından da çocuklarımıza ve gençlerimize spor faaliyetlerini , kütüphane talebini hızla yerine getirmek olacaktır.’’

‘’MUHTAR; GÜLERYÜZLÜ OLMALI’’

“Genç ve dinamik oluşumun önünü açmakta şansım çok” diyen Muhtar Adayı Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Ben muhtarın güler yüzlü olması gerektiğine inanıyorum. Muhtarlığa gittiğinizde somurtan bir yüzle karşılaştığınızda, sormak istediğiniz bir şeyi soramıyorsunuz, yardım isteyecekseniz isteyemiyorsanız o zaman orada ciddi bir sorun var demektir. Bizler; sizlerin sorunlarını ve taleplerini dinlemek, çözmek için bu göreve talip oluyorsak, vatandaşta gelip bizden hesap da sorar, hakkıdır.

Aday olarak ben vatandaşlara her zaman kendilerini güler yüz ile karşılayacağımı ve her sorunlarında kapılarını çalacak bir insan olacağıma söz vererek, kapımızın sonuna kadar açık olacağının garantisini veriyorum. Amacım mahalleme ve sizlere en iyi hizmeti sunmak olacak. Bunun içinde tüm bürokrasiyi hayata geçireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. “

‘’MAHALLE KONSEYİ KURACAĞIM’’

Muhtar olduktan sonra yapabileceklerime dair hayallerim gerçekten çok fazla diyen Yıldız konuşmasına şöyle devam etti:

 “Nasıl belediyeler kent konseyi kurabiliyorsa bende mahalle konseyi kurulmasını istiyorum ve seçildiğimde bunu talep edip, kurulmasına öncü olacağım. Çünkü mahallede bir şeyler yapılacaksa herkese sorularak yapılmalı diye düşünüyorum. Bunun olması uzun sürecek olsa da ben öncülüğünü yapmaktan çok mutlu olacağım.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bilal, Yıldız,, Beyazevler, Mahalle, Muhtarlığına, aday,
Yorumlar
Haber Yazılımı