Bilici: Şimşek bu işi bitirir
Haber
28 Temmuz 2023 - Cuma 17:30
 
Bilici: Şimşek bu işi bitirir
İYİ Parti Adana Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici, “Başta Başkan Murat Sancak olmak üzere teknik direktör Kluivert, teknik heyet ve sporcularımız ile takımımızı Romanya’da yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yürekten kutlarım” dedi.
Spor Haberi
Bilici: Şimşek bu işi bitirir

 

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici, tarihinde ilk kez Avrupa’da oynayan Adana Demirspor’un 1-1’lik sonucun ardından Cluj’u eleyeceğine inandığını söyledi. 

YÜREKTEN KUTLARIM

Bilal Bilici, “Başta Başkan Murat Sancak olmak üzere teknik direktör Kluivert, teknik heyet ve sporcularımız ile takımımızı Romanya’da yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yürekten kutlarım” dedi.

Dışişleri Komisyonu Üyesi olarak bir süredir ABD’de bulunan İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, “Öncelikle Adana Demirspor’umuzu Romanya’da Cluj karşısında aldığı 1-1’lik sonuç için tebrik ederim. Çünkü Adana Demirspor’umuz bu sonuçla ülke puanımızın 0.50 puan yükselmesini sağladı. Şimdi 3 Ağustos’ta Adana’da rövanş oynanacak ve takımımızın Adana’da rakibini yenip eleyerek bu işi bitireceğine inancımız tam. Herkesin emeğine sağlık” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bilici:, Şimşek, bu, işi, bitirir,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Bilici: Şimşek bu işi bitirir
Bilici: Şimşek bu işi bitirir
Yorumlar
Haber Yazılımı