‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’
Haber
22 Nisan 2022 - Cuma 16:00
 
‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, iftarda uğradığı saldırıyla ilgili olarak açıklama yaptı
Asayiş Haberi
 ‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Dağlıoğlu Mahallesi’nde verdikleri iftarda uğradığı saldırıyla ilgili olarak, " Bu ve benzeri olaylar bizi yolumuzdan asla döndüremeyecektir” dedi.

Seyhan Belediyesi önünde basın açıklaması yapan Başkan Akay’a vatandaşlar  alkışlarla destek verip, "Başkana uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar atarak saldırıyı protesto etti.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yaptığı açıklamada, "Dünkü yaşadığımız olay şahsıma yapılmış bir olay değildir. Olay, toplumsal yozlaşmanın, kaba ve tacizkar bir kuvvetten çözüm bekleyen yapının, dışa yansımasıdır. Halkın olanı halka eşit ve adil bir şekilde paylaştırma, ulaştırma çabamızı, içine sindiremeyen, gecesini gündüzüne katan çalışanlarımızın hizmetlerini kabul edemeyen zihniyetin ve özellikle kamu mallarını gasp etmek isteyenlerin ete kemiğe bürünmüş bir halinin son çırpınışlarıdır. Bu ve benzeri olaylar bizi yolumuzdan asla döndüremeyecektir. Kanımızın son damlasına kadar nefesimiz tükenene kadar daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yapılacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var daha" dedi.

ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUZ

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi de yaptığı konuşmada, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a yönelik yumurtalı saldırıyı kınadıklarını söyledi.  Başkan Çelebi, şunları söyledi:

“Seyhan ilçemizin bir mahallesinde Seyhan Belediyemizin düzenlediği iftar programında hemşehrilerimiz ile bir araya gelen belediye başkanımız Akif Kemal Akay birkaç provakatörün saldırısına uğramıştır. İftar programında bulunan vatandaşlarımızın ve örevli personellerin müdahalesiyle bu çirkin saldırı önlenmiştir. Mahalle halkına ve sağduyu sahibi vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

CHP Adana örgütü olarak, Ramazan ayı gibi kutsal bir ayda, üstelik bir iftar soıfrasında, tüm güzellikleri paylaşmayı amaçladığımız bir anda gerçekleşen bu alçak saldırıyı kınıyoruz. Hiçbir tepki gösterme biçimi başkasının yaşam hakkını ortadan kaldırmaya yönelik olamaz ve şiddet gerekçe olamaz. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman şiddete karşıdır ve karşı olmaya devam edecektir."

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , ‘Bizi, yolumuzdan, asla, döndüremeyecekler’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
 ‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’
 ‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’
 ‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’
 ‘Bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler’
Yorumlar
Haber Yazılımı