‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’
Haber
28 Şubat 2024 - Çarşamba 12:44
 
‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’
BBP Çukurova Belediye Başkan Adayı Adıyaman, “Çukurova’mızın 5 yıllık değil 100 yıl sonrasını kurtaracak çalışmalara imza atmak BBP kadroları ile mümkün olacaktır” dedi
Siyaset Haberi
‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Çukurova ilçe Belediye Başkan Adayı Alparslan Nuri Adıyaman, “Kalıcı hizmetler bırakmak için kenti hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

BBP Çukurova ilçe Belediye Başkan Adayı Alparslan Nuri Adıyaman, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Adana’ya hizmet düsturuyla çıktığı bu yolda, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Adıyaman, “Uzattığımız her elde samimiyet hissediyoruz. İnşallah Çukurova’mıza çok daha iyi hizmetler kazandırmak, sorunlara köklü ve kalıcı çözümler bulmak, 5 yıllık değil 100 yıl sonrasını kurtaracak çalışmalara imza atmak BBP kadroları ile mümkün olacaktır. Bizler emin adımlarla geliyoruz” dedi.

Adıyaman sözlerine şöyle devam etti:

“Rahmetli Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, hayatının her döneminde doğruluk, dürüstlük ve mertlikten şaşmayan sözlerinde de bu düşüncelerini daima dile getiren önemli bir isim olarak Türk siyasi hayatında önemli bir figür ve şahsiyet olmuştur. Bizler de onun izinde yine tarihe düşmüş sözleri ile anmak istiyorum.  Yaşamış olduğumuz bu hayatın 2 saniye sonrasına garantimizin  olmadığı  bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok. Bir de ‘İnanmadığım yolda milyonlarla yürüyeceğime, inandığım yolda tek başıma yürürüm’ diyen liderimizin her daim arkasından gideceğiz. Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun.”

"Kadınlarımızın, gençlerimizin, büyüklerimizin, söz sahibi olduğu bir idare anlayışıyla Çukurova’yı  hep birlikte yöneteceğiz" diyen BBP Çukurova İlçe  Belediye Başkan adayı Alparslan Nuri Adıyaman, “İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Çukurova’yı hak ettiği yere taşımak olacaktır. Göreve geldiğim günden itibaren, hizmet için çaba sarf edeceğim, projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirirken, sizlerin görüşleri, önerileri, talepleri ve katılımı bizim için her şeyden daha önemli. Kadınların, gençlerin ve büyüklerimizin, çocuklarımızın söz sahibi olduğu bir idare anlayışıyla hep birlikte Çukurova’yı yöneteceğiz" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Çalmadık, kapı, bırakmayacağız’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’
‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’
‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’
Yorumlar
Haber Yazılımı