‘Sarıçam’a Saadet Partisi’nin bayrağını dikeceğiz’
Haber
28 Şubat 2024 - Çarşamba 12:32
 
‘Sarıçam’a Saadet Partisi’nin bayrağını dikeceğiz’
Saadet Partisinin Sarıçam Belediye Başkan Adayı Gönül, “İnşallah 1 Nisan sabahı Sarıçam’da güneş bir başka doğacak” dedi.
Siyaset Haberi
‘Sarıçam’a Saadet Partisi’nin bayrağını dikeceğiz’

Saadet Partisi’nin Sarıçam ilçe belediye başkan adayı Süleyman Gönül, “Saadet Partisi’nin belediyeciliği ile Sarıçam’ı şaha kaldıracağız” dedi.

Sarıçam’ın gönül adamı Süleyman Gönül, gönülleri fethetmeye devam ediyor. “Gönül adamlığı lafta kalmaz insanlara dokunmak,  onların yanında olmak lazım dertleriyle dertlenmek, mutluluklarına ortak olmaktır” diyen Saadet Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Gönül, “Gönül adamlığı lafla olmuyor. Ben yıllardır Sarıçam’ı cadde cadde, sokak sokak, karış karış bilirim. Ben Sarıçam’ı bilirim, Sarıçam da beni. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Mevcut belediyenin Sarıçam’a yapamadıklarını kendilerinin yapacağını ifade eden Gönül, sözlerine şöyle devam etti:

“Sarıçam bizimle beraber hizmeti görecek. Hizmetle kalmayıp ilçemizi ekonomik anlamda da kalkındıracağız.  Sarıçam ilçesinde yapılmayan eksik kalan ne varsa bizler ekip çalışmamızla yapacağız. Saadet Partisi belediyeciliği ile yapacağımız hizmetlerimizle Sarıçam’da tarih yazacağız. Sarıçam makus tarihini yenecek yenmelidir. Sarıçam halkı hak ettiği hizmeti bizimle alacak.”

KAZANAN SARIÇAM HALKI  OLACAKTIR

2024 Yerel seçimlerinin çok farklı olacağını ve tarihe geçeceğini belirten Sarıçam Belediye Başkan Adayı Süleyman Gönül, “Bizler Saadet Partisi olarak bu seçime damgamızı vuracağız. Tüm olumsuzlukları sıkıntıları biliyoruz. Bugüne kadar yapılmayanları yapmaya geliyoruz. Bu seçimin galibi ve kazananı Sarıçam Halkı olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır. Halkın işaret ettiği, seçtiği kişi bu ipi göğüsleyecek ve Sarıçam halkına 5 yıl hizmet edecektir. Bizler Saadet Partisi olarak yek vücut olarak bu yola çıktık. Allahın izni, sizlerin oyları ve güveni ile inşallah 1 Nisan sabahı Sarıçam’da güneş bir başka doğacaktır” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Sarıçam’a, Saadet, Partisi’nin, bayrağını, dikeceğiz’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Sarıçam’a Saadet Partisi’nin bayrağını dikeceğiz’
‘Sarıçam’a Saadet Partisi’nin bayrağını dikeceğiz’
Yorumlar
Haber Yazılımı