Çocuk şenliği
Haber
24 Nisan 2022 - Pazar 21:02
 
Çocuk şenliği
Erkan Koleji, Adana’ya mal olan muhteşem bir 23 Nisan Çocuk Şenliği yapıldı, çocuklar doyasıya eğlendi
Çocuk Haberi
Çocuk şenliği

 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Erkan Koleji’nin Adana’da Sarıçam’daki merkez kampüsü ile Türkmenbaşı Bulvarındaki Çukurova  kampüsünde renkli görüntülerin yaşandığı etkinliklerle kutlandı. Bu kutlamalara ek olarak, tüm Adana’ya açık, katılımın ücretsiz olduğu Çocuk Şenliği de düzenlendi.

 

Sarıçam’daki merkez kampüste sabah başlayıp gün boyu devam eden 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin duyurusu günler öncesinden Adana genelinde billboard ilanlarıyla halka duyuruldu, çocuk ve büyük binlerce kişi kampüsteki şenlikte buluşturuldular. Mandala, el bilekleri, Karışmayan Sıvıların Özkütlesi, Titreşim Robotu, Model Uçak Yapım, El Vantilatörü, dinozor maketi yapım gibi birbirinden eğlenceli atölyelerin yapıldığı şenlikte İçimdeki Ağaç-Sanat Terapisi Çalışması, Bubble Şov Sahne gösterisi, At Binme, Yüz Boyama Etkinliği, Komik Suratlar etkinliği, Bilim gösterisi, dikkat oyunları, ahşap boya çalışmalarına da yer verildi.

 

20 bin metrekarelik alana sahip Erkan Koleji merkez kampüsündeki şenliğe katılan çocuklar, çeşitli yarışmalar, etkinliklerle eğlendiler, zumba dans gösterisiyle coştular. Çocuklarıyla birlikte gelen aileleri de doyasıya eğlendikleri benzersiz şenlik yaşadılar.

 

Etkinliğe katılan ve kampüsü ilk kez görerek hayran kalan davetliler, kampüs çıkışında okul yönetimine teşekkür ederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceği büyüklerine armağan ettiği, dünyada çocukların kutladığı tek bayram olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bu etkinliğin yapılmasından mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çocuk, şenliği,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Çocuk şenliği
Çocuk şenliği
Çocuk şenliği
Çocuk şenliği
Yorumlar
Haber Yazılımı