Çocukların imdadına Akif Amca yetişti
Haber
20 Nisan 2022 - Çarşamba 11:43
 
Çocukların imdadına Akif Amca yetişti
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Emek Mahallesi’ndeki iftar yemeğinde büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. Başkan Akay, Ahmet Sapmaz Ortaokulu’nun akan damını onarmak için söz verdi
Çocuk Haberi
Çocukların imdadına Akif Amca yetişti

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenip anında çözüm yolları buluyor. Seyhan Belediyesi’nin Emek Mahallesi’nde verdiği iftar yemeğinde büyük sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Akay, mahalleye yeni yatırımlar yapacaklarını ayrıca mahalledeki Ahmet Sapmaz Ortaokulu’nun akan çatısını onarma sözü de verdi.

HALKLA İFTARINI AÇTI

Seyhan Belediyesi Ramazan ayında değişik mahallelerde iftar yemeği vermeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Emek Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda verilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Başkan Akay, iftar yemeğinde vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet etti, çocukları sevdi. Cana yakınlığı ve dürüstlüğü ile vatandaşların büyük sevgisini kazanan Başkan Akay, halkın içine oturup iftarını açtı.

‘SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ’

Emek Mahallesi Muhtarı Salih Yardım iftarda yaptığı konuşmada, Başkan Akay’a mahallelerinde iftar yemeği verdikleri için teşekkür etti.  Ayrıca mahallelerinin sorunları ile yakından ilgilenen belediye başkan yardımcılarına ve müdürlerinden de büyük destek gördüklerini Muhtar Yıldırım, “Mahallemizde iftar yemeği vererek bizi bir araya getiren  başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve müdürlerimize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenabı hakkın yapılan yardımları dergahında kabul etmesini diliyorum” dedi.

‘MAHALLEYE YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ’

Başkan Akay, Mahalle Muhtarı Salih Yardım ve mahallenin ileri gelenleri ile yaptığı söyleyişide, mahalleye yeni yatırımlar yapacaklarını müjdeledi. Çocukları , teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek eğitim alabilecekleri, her konuda yenilikçi fikirler üretip bu fikirleri hayata geçirebilecekleri Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnavosayon Merkezi’nin (SEYTİM) eğitici kurslarına teşvik eden Başkan Akay, SEYTİM’in Adana'nın 20 yıl sonrasına yön vereceğine dikkat çekti.

‘HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUNUZ’

Mahallesi sakinleri, iftar sonrası Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve beraberindeki başkan yardımcıları ve müdürlere sorunlarını iletti. Emek Mahallesi’ndeki Ahmet Sapmaz Ortaokulu Aile Birliği yönetiminde bulunan Ender Göçer, Seyhan Belediyesi tarafından okullarına yapılan desteklerden dolayı Başkan Akay’a teşekkür etti. Göçer, “Seyhan Belediyemiz ne zaman bir ihtiyacımız olsa bizden yardımlarını desteklerini esirgemiyor.  Belediyemiz, okulumuzun ortaokullararası futbol turnuvasında en büyük destekçileri oldular.  Okul Aile Birliğimizin belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere her zaman yardımcı oldular. Mahallemizde her hengi bir sıkıntı olsa anında giderdiler. Bu desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a, Belediye Başkan Yardımcımız Funda Buyruk’a, Destek Hizmetleri Müdürü Mahmut Uygar Şanlı’ya, Spor Müdürü Gökyan Üney’e ve Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş’a teşekkürü bir borç biliyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

OKULUN AKAN ÇATISINI ONARACAK

Ahmet Sapmaz Ortaokulu Aile Birliği üyesi Ender Göçer, toplantı esnasında Başkan Akay’a okullarının akan çatı sorununu da iletti. Başkan Akay da, iletilen sorunla ilgilenip ilgili kurum müdürlerine not almalarını istedi, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklarımızın çatısı akan okulda eğitim görmesi üzücü. Belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. En kısa zamanda çatıyı onaracağız. Çocuklarımız bizim için her şeyden önemlidir. Onların en güzel ortamlarda eğitim görmelerini sağlamamız lazım” dedi. Bu sırada Başkan Aktay’ın etrafını saran öğrenciler hep bir ağızdan, “Akif amca bizi yalnız bırakma” diye bağırdı. Çocukların bu sevgi gösterisi karşısında  Başkan Akay, çocuklarla sohbet edip eğitimin öneminden bahsetti, “Her zaman sizlerin yanında olacağım” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çocukların, imdadına, Akif, Amca, yetişti, , ,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Çocukların imdadına Akif Amca yetişti
Çocukların imdadına Akif Amca yetişti
Çocukların imdadına Akif Amca yetişti
Çocukların imdadına Akif Amca yetişti
Yorumlar
Haber Yazılımı