ÇÜ rakip tanımıyor
Haber
21 Şubat 2024 - Çarşamba 10:13
 
ÇÜ rakip tanımıyor
Çukurova Üniversitesi kadın ve erkek voleybol takımları süper lige terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı
Spor Haberi
ÇÜ rakip tanımıyor

 

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından Süleyman Demirel Üniversitesinde düzenlenen Voleybol 1.lig Grup Müsabakaları sona erdi. Adana Çukurova Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi arasında kıyasıya geçen mücadele Çukurova Üniversitesi voleybol kadın ve erkek öğrenci takımları tüm rakiplerini geride bırakarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 

Şampiyon sporcular Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’i ziyaret ederek, şampiyonluğu hediye ettiler. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diri, ÇÜ Spor Müdürü Öğr. Görv. Ercan Yeldan, Antrenörler Öğr. Görv. Zehra Ercan ve Öğr. Görv. Mehmet Vurat ile birlikte sporcuları kabul eden Prof. Dr. Tuncel, şampiyonlarla tek tek sohbet ederek başarılarını kutladı.

Çukurova Üniversitesi olarak spora ve sporcu yetiştirilmesine katkı koymaya devam edeceklerini söyleyen Prof. Dr. Tuncel, “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇÜ, rakip, tanımıyor,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
ÇÜ rakip tanımıyor
ÇÜ rakip tanımıyor
ÇÜ rakip tanımıyor
Yorumlar
Haber Yazılımı