Destici’ye coşkulu karşılama
Haber
20 Mart 2024 - Çarşamba 10:58
 
Destici’ye coşkulu karşılama
BBP Genel Başkanı Destici, Adana’da ziyaretlerde bulundu. Destici, emekliye Ramazan Bayramı'nda 5 bin lira, Kurban Bayramı'nda da 10 bin lira ikramiye verilmesi gerektiğini söyledi
Siyaset Haberi
Destici’ye coşkulu karşılama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart Yerel seçimleri programı kapsamında Adana’da bir dizi ziyaretler ve açılışlara katılarak, esnaf ve partililerle bir araya geldi.

BBP Genel Başkanı Destici’nin Adana ziyaretine, iş insanları, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı ve Çukurova Belediye Meclis üyesi adayı Necati Türkmen, Büyük Birlik Partisi Çukurova İlçe Başkanı ve Çukurova Belediye meclis üyesi adayı Mustafa Polat eşlik etti. Partisince Kozan ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, iftarın ardından katılımcılara hitap etti. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde şehit olan Teğmen Hulusi Elçi'ye Allah'tan rahmet, yaralı askerlere şifa dileyen Destici, şunları söyledi:

‘TOPUNU YOK EDECEĞİZ’

"Allah'ın izniyle terörü nasıl sınırlarımız içerisinde devletimiz, ordumuz minimize etmişse inşallah önümüzdeki bahar ve yaz aylarında, sonbahara kadar Irak ve Suriye'deki teröristler de etkisiz hale getirecek ve topunun kökünü kazıyacaktır. Terörü yok etmek için tüm unsurlarına karşı topyekun mücadele vermek gerekir. Eğer terörü tamamen yok etmeyi istiyorsak sadece dağdakini, sınırdakini, sınır ötesini bitirmekle, yok etmekle terör bitmez. Meclis'ten de basından da medyadan da iş dünyasından da temizleyeceğiz, velhasılı neredeyse bulacağız ve topunu yok edeceğiz."

‘’RAMAZAN BAYRAMI’NDA 5 BİN, KURBAN BAYRAMI’NDA 10 BİN TL VERİLSİN’’

Destici, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine çıkarılması gerektiğine vurgu yaparak, emekliye Ramazan Bayramı'nda 5 bin lira, Kurban Bayramı'nda da 10 bin lira ikramiye verilmesi gerektiğini belirtti.

"TÜRKİYE'NİN BİRLİĞE, BERABERLİĞE İHTİYACI VARDIR"

Cumhur İttifakı ile hareket ettiklerini belirten Destici, gündeme dair sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şimdi yerel seçimlere gidiyoruz. Yine Cumhur İttifakı içerisindeyiz. Birileri gibi Cumhur İttifakı ile meşruiyet kazanıp daha sonra da bayrak açanlardan, Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için uğraşanlardan asla olmadık ve olmayacağız. Türkiye'nin, içinden geçtiği şartlarda birliğe, beraberliğe ihtiyacı vardır. Bu yerel seçim üzerinden bir sonraki genel seçimler kurgulanmak istenmektedir. Türkiye'de rövanşlar alınmak istenmektedir."

Destici, Cumhur İttifakı'ndan ayrılarak yerel seçimler için başta büyükşehirler olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da aday çıkaran partilere sağduyulu davranmaları çağrısında bulundu.

Partilerinin Kozan Belediye Başkan adayı Gürdal Topal'a destek isteyen Destici, ilçede 1 Nisan'da zafer kutlaması yapmayı arzu ettiklerini ifade etti.

İFTAR SONRASI DONDURMA

Büyük Birlik Partisi İl başkan Yardımcısı ve Çukurova Belediye Meclis üyesi adayı Necati Türkmen ile Büyük Birlik Partisi Çukurova İlçe Başkanı ve Çukurova Belediye meclis üyesi adayı Mustafa Polat, Kozan’daki iftar sonra BBP Genel Başkanı Destici’ye Adana’nın tanınmış dondurmacısı İkram Dondurmada misafir ederek dondurma ikram ettiler.

Destici, Polat ve Türkmen’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar diledi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Destici’ye, coşkulu, karşılama,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Destici’ye coşkulu karşılama
Destici’ye coşkulu karşılama
Destici’ye coşkulu karşılama
Destici’ye coşkulu karşılama
Destici’ye coşkulu karşılama
Destici’ye coşkulu karşılama
Yorumlar
Haber Yazılımı