‘Gençler önceliğimiz'
Haber
09 Ocak 2024 - Salı 12:56
 
‘Gençler önceliğimiz'
Zafer Partisi Kozan İlçe Başkanı Kılıç; “Zafer Partisi güçlenerek yoluna devam ediyor” dedi
Siyaset Haberi
‘Gençler önceliğimiz'

Zafer Partisi Kozan İlçe Başkanı Ali Kılıç, yerel seçimlerde Türkiye genelinde başarılı olacaklarını belirterek, “Halkımızın partimize teveccühleri  artarak devam etmektedir” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler ve güncel konularda  yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Zafer Partisi Kozan İlçe Başkanı Ali Kılıç, ilçe halkıyla yaptıkları görüşmeler sonucunda Kozan’ın alt yapı ve üst yapı sorunlarını, kamu ve belediye hizmetlerindeki eksiklikler ve yetersizlikleri tespit ettiklerini söyledi. Vatandaşların yaşadığı ekonomik, kültürel ve sosyal sorunları, devletten ve belediyeden beklenti ve isteklerini görme, dinleme imkanı bulduklarını da ifade Başkan Kılıç, “Siyaset gündemiyle unutulan gençlerimiz uyuşturucu bataklığına saplanmakta. Her gün bir olay. Zehirlenip, kopup giden hayatlar bizleri ziyadesiyle üzmekte. Bizler Zafer Partisi Kozan İlçe Yönetimi olarak gençleri terör ve uyuşturucudan kurtarmak için spor tesisleri, tiyatro çalışmaları  ve  kültürel çalışmalarla bu illetten uzak tutacağız. Bizler Zafer Partisi’nin bu siyasi faaliyetlerini yerine getirerek, ilçemizde huzur ve güven ortamını sağlamak ve korumak olacaktır” dedi.

Kozan’da saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini, esnaf ziyaretleri yaptıklarını ifade eden Başkan Kılıç, Zafer Partisi’ne büyük ilginin olduğunu her gün değişik siyasi partilerden katılımların olduğunu, yeni üye çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Başkan Kılıç, “Partimize gençlerin özellikle ilgisinin bir hayli yoğun olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Başkan Kılıç sözlerine şöyle devam etti:

“Sadece sporla değil, gençlerimizi ilim ve sanat gibi alanda da sportif faaliyetlerini beraber yürüteceğine inanıyorum. Ve onların kişiliklerine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın yürüttüğü sportif faaliyetler kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlayacak biçimde kendilerini yetiştirmelerini hedefliyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucu çetelerinden uzak tutmak için gençlerimize sadece spor eğitimi sosyal faaliyetlerle değil ayrıca güvenilir üretken, dürüst ve öz güven sahibi bireyler yetiştirmek amacıyla da mücadele edeceğiz. “

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Gençler, önceliğimiz',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Gençler önceliğimiz'
‘Gençler önceliğimiz'
Yorumlar
Haber Yazılımı