‘Gençlerimiz geleceğimizdir’
Haber
22 Nisan 2022 - Cuma 14:33
 
‘Gençlerimiz geleceğimizdir’
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça, "Çocuklarımızın gözlerindeki ışık ve yüreklerinde taşıdıkları umutları ülkemizin geleceği adına bizlere güç vermektedir.” dedi
Çocuk Haberi
‘Gençlerimiz geleceğimizdir’

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça,  23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajı yayınladı.

Çocukların geleceğe dair umut taşıdıklarını belirten Akça, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak milletçe birlik, beraberlik içinde kutlamanın gurur , mutluluk ve coşkusunu yaşadığımızı söyledi.  Akça, mesajında şöyle dedi:

“Kurtuluş savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Milletimizi ortak bir hedef etrafında bir araya getirerek birleştiren ilk meclisimiz vatan sevgisinin birlik ve beraberliğin hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan günü ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır. Çocuklarımızın gözlerindeki ışık ve yüreklerinde taşıdıkları umutları ülkemizin geleceği adına bizlere güç vermektedir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Gençlerimiz, geleceğimizdir’,
Yorumlar
Haber Yazılımı