Gündoğdu yüzmede de şampiyon
Haber
18 Mart 2022 - Cuma 11:53
 
Gündoğdu yüzmede de şampiyon
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu “Eğitimde aldığımız başarıların spor branşlarında devam etmesi Büyük Gündoğdu Ailesinin bütün olmasının göstergesidir” diye konuştu
Spor Haberi
Gündoğdu yüzmede de şampiyon

ADANA(HABER)-Salon sporlarında şampiyonluklara abone olan Adana Gündoğdu Koleji şampiyonluklarına yüzmeyi de ekledi. 

Okul Sporlarında AGK’nın kız ve erkek yüzme takımları Yıldızlar kategorisinde İl Şampiyonluğunu elde ederek Türkiye finallerinde Adana’yı temsil etme hakkı kazandılar. Kırmızı-Beyazlı yüzücüler, hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söylediler.

SAYGIN: ALTYAPIYA VERİLEN ÖNEM

Adana Gündoğdu Koleji Red Dolphins Spor Kulübü Başkanı Evren Saygın, altyapıya verdikleri önemin meyvelerini şampiyonluk ile almanın sevinci içerisinde olduklarını belirtip, “Tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi, ailelerimizi ve okul yönetimimizi tebrik ediyor sporcularımızın Türkiye Şampiyonu da olacağına inanıyorum”dedi.

GÜNDOĞDU: YÜREKTEN KUTLUYORUM

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise salon sporlarının ardından yüzme kategorisinde kız-erkek takımlarının aldığı Adana Şampiyonluğunun büyük bir emek ve özverinin ürünü olduğunu ifade edip, “Eğitimde aldığımız başarıların spor branşlarında devam etmesi Büyük Gündoğdu Ailesinin bütün olmasının göstergesidir. Her şampiyonluk emek ister. Sporcularımızı, antrenör kadromuzu, yöneticilerimizi, ailelerimizi ve emeği geçenleri yürekten kutluyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gündoğdu, yüzmede, de, şampiyon,
Yorumlar
Haber Yazılımı