Kaybedeni olmayan yarışma
Haber
14 Kasım 2023 - Salı 11:50
 
Kaybedeni olmayan yarışma
Hem okuyup hem ödül kazanabilirsiniz. Sınav 2-3 Aralık'ta olacak
Eğitim Haberi
Kaybedeni olmayan yarışma

 

Uluslararası Eğitimciler Derneği, Türkiye'de okuma kültürünün daha üst seviyelere çıkarılması için ‘Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması’ başlığıyla bir yarışma düzenlediğini duyurdu.

 

Konuya ilişkin Uluslararası Eğitimciler Derneği Başkanı Yusuf Irmak, yazılı açıklamasında; 4 farklı kategoride gerçekleştirilecek yarışmanın sonunda 10 bin kişiye toplam 2 milyon TL değerinde ödül dağıtılacağı belirtildi. Bol ödüllü yarışmada her kategorinin birincisine İphone 15, ikincisine Monster Gaming Labtop, üçüncüsüne Apple Watch 8, dördüncüsüne tam altın, beşincisine yarım altın, altıncısına çeyrek altın, yedincine ve sekizincisine gram altın verileceğini bildirdi.

 

Irmak, yarışmayı başkasına duyurup sınava katılmalarını sağlayanlara da ek puan verileceğini, her seviyede tam puan alan 8 bin kişiye de kitap seti hediye edileceği açıkladı.

 

Irmak, açıklamasında, kayıt sırasında kişiye özel oluşturulan referans koduyla en çok kişiyi yarışmaya dahil eden ilk 100 yarışmacıya da ödül verileceğini ifade etti.

 

Katılım şartları, ödül detayları, yarışma hakkında tüm merak edilen bilgilere https://aydinlikyarinlara.com/basvuru-ve-katilim-sartlari.html üzerinden ulaşmak mümkün.

Yarışma MEB onaylı, ücretsiz ve çevrimiçi (online) yapılacaktır.

 

SINAV 2-3 ARALIK'TA OLACAKTIR.

İlkokul kategorisinde yarışmaya girecek öğrenciler “Abdullah’ın Not Defteri”, ortaokul kategorisinde yarışmaya girecekler “Elmadan Bakmak”, Lise kategorisinde yarışmaya girecekler “İnanıyorum Çünkü”, Yetişkinler seviyesinde girecekler ise “Delilleriyle İman Esasları” kitaplarından sorumlu olacaklardır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kaybedeni, olmayan, yarışma,
Yorumlar
Haber Yazılımı
petshop
vip bayan