Muhteşem düğün
Haber
03 Kasım 2023 - Cuma 17:02
 
Muhteşem düğün
Adana’nın saygın ailelerinden Öztürk Ailesinin oğlu sevilen iş insanı Hasan Öztürk, gönlünü kaptırdığı Burcu Yeşil ile hayatını birleştirdi
Yaşam Haberi
Muhteşem düğün

EURO Ford Özel Servisi işletmecisi iş insanı  Hasan Öztürk,  gönlünü kaptırdığı Burcu (Yeşil) Öztürk ile hayatını birleştirdi. Şirin Park Otel Gold Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.

PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler. Düğün törenine katılan davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti. Muhteşem düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Gelin ile damadın yanı sıra düğün sahipleri de konuklarla yakından ilgilendiler, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden eğlencede zaman zaman duygulu anlar da yaşandı.

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR

Damadın annesi Musadet  ve babası Yaşar Öztürk ile gelinin  babası Ahmet Remzi Yeşil   bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Düğüne törenine Adana’daki iş insanları ve siyasetçilerin yanı sıra Adana dışından gelen çok sayıda davetli de salonu doldurdu.

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Günaydın Adana Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Muhteşem, düğün,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Muhteşem düğün
Yorumlar
Haber Yazılımı