'Nice mutlu bayramları bir arada yaşayacağız'
Haber
08 Nisan 2024 - Pazartesi 14:14
 
'Nice mutlu bayramları bir arada yaşayacağız'
Seyhan Belediye Başkanı Av.Tekin, "...hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı... bir bayram diliyorum" dedi
Gündem Haberi
'Nice mutlu bayramları bir arada yaşayacağız'

 

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin  Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm  Adanalıların bayramını kutlayan Başkan Tekin,  “ Mübarek Ramazan ayını geride bırakıp  bayrama kavuşmanın  mutluluğu  içerisindeyiz. Bayramlar dayanışma ve yardımlaşma duygularının fazlalaştığı önemli günlerdir” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Herkesin  birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak  sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının fazlalaştığı önemli günlerimizdir.  Sevinçlerin mutluluğa dönüştüğü kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, en yüce değer olan emeğin karşılığını bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir bayram diliyor nice bayramları bir arada yaşamayı temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Tekin, Ramazan bayramı süresince Seyhanlıların sıkıntı yaşamaması adına Seyhan Belediyesi olarak hizmetlerin aksatılmadan sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Nice, mutlu, bayramları, bir, arada, yaşayacağız',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Nice mutlu bayramları bir arada yaşayacağız'
Yorumlar
Haber Yazılımı