‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’
Haber
17 Mart 2024 - Pazar 11:48
 
‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’
İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkeş, öğretmenlere bir araya geldi. Türkeş, öğrencilere ücretsiz kurs, 24 saat açık kreş ve burs sözü verdi
Siyaset Haberi
‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş, öğretmenler ile buluştu, öğrencilere ücretsiz kurs, burs, öğle yemeği, çalışan annelerin çocukları için de 24 saat açık kreş sözü verdi. Türkeş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Çanakkale ruhu bu aziz milletin yüreğinde hiçbir zaman sönmemiş, dün nasıl, bu topraklara göz dikenlerin karşısında dimdik ayakta durmuş ise, bugün de ve yarın da aynı şekilde durmaya devam edecektir” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Türkeş,Adana’yı adım adım geziyor, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor. İYİ Parti Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in proje lansmanına, İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, Sağlık Politikaları Başkanı Prof Dr. Taner Demirer, Güvenlik Politikaları Başkanı Ali Demir, Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Çetin ile birlikte katılan Ayyüce Türkeş, “Vizyoner projelerimizle 31 Mart'tan sonra Adana'mızı İYİ Belediyecilk ile tanıştıracagız” dedi.

“Adana’nın hakkı daha fazlası” diyerek yoğun programlarına devam eden Ayyüce Türkeş, İYİ Parti Adana İl Başkanı Veysel Yıldız ile birlikte Altıneller Okulları 100.Yıl Kampüsü'nde öğretmenlerle  buluştu.

HER ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ KURS

Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Türkeş, eğitim ve eğitimcilere yönelik projeleriyle ilgili yaptığı açıklamalarda, her öğrenciye ücretsiz kurs vereceklerini belirterek, “Tüm öğrenci kardeşlerimiz bu kurslarda hem sınavlara hazırlanacaklar, hem okul dersleri için destek alabilecekler. Adanalı anne babalar dershane masrafını artık düşünmeyecekler” dedi.

24 SAAT AÇIK KREŞLER

Çalışan anneleri ve çocuklarını da düşündüklerini ifade eden Türkeş, şunları söyledi:

“İhtiyaç olan her yere ücretsiz modern kreşler açılacak. Vardiyalı çalışan annelerimiz için nöbetçi kreşler belirlenecek. Adanalı kadınlarımız hem çalışıp üretecek, hem de gözleri arkada kalmayacak.”

ÜCRETSİZ YEMEK VE BURS

Öğrencilere ücretsiz yemek müjdesi de veren İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, “Tüm ilk ve orta dereceli okullarımızda öğrencilerimize ücretsiz öğle yemeği vereceğiz. Ailelerin aklı çocuklarında kalmayacak.  İhtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz burslar sağlayacağız. Öğrencilerimiz sadece derslerine odaklanacaklar. Adana'mızı öğrencilerimiz daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek görevimiz. Adana’nın sorunlarını çözmekte kararlıyım. Adanalılarla birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğim” diye konuştu.

'DİMDİK AYAKTAYIZ'

 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Türkeş şunları dedi:

“Bugün 109. Yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dönemin en güçlü devletleri karşısında vatanı ve hürriyeti için neleri göze alabileceğini dünyaya gösterdiği tarihimizin en büyük destanlarından biridir. Çanakkale ruhu bu aziz milletin yüreğinde hiçbir zaman sönmemiş, dün nasıl, bu topraklara göz dikenlerin karşısında dimdik ayakta durmuş ise, bugün de ve yarın da aynı şekilde durmaya devam edecektir. Ecdadımız düşmanlarımıza karşı Çanakkale’yi nasıl geçilmez kıldıysa bizler de bugün aynı inanç ve azimle vatanımıza, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkarak, bu büyük destanın kazanılmasındaki manevi gücü sonsuza dek yaşatacağız. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Öğrencilerimize, öğle, yemeği, vereceğiz’,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’
‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’
‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’
‘Öğrencilerimize öğle yemeği vereceğiz’
Yorumlar
Haber Yazılımı