"Ön yargıları yıka yıka geliyoruz"
Haber
28 Ağustos 2023 - Pazartesi 13:24
 
"Ön yargıları yıka yıka geliyoruz"
2023-2024 Sezonunda Süper Amatör kümede mücadele edecek olan Dağlıoğlu Spora Destek çığ gibi büyüyor…
Spor Haberi

 

2017 yılında Dağlıoğlu Mahallesi gönüllüleri tarafından kurulan Dağlıoğlu Spor, gençleri, çocukları topluma rehabilite etme amacıyla yola çıkarak, 2. Amatör kümede mücadele etmeye başlayarak, istikrarlı bir şekilde üstüne kata kata bugünlere geldi.


2023-2024 Sezonunda Süper Amatör kümede mücadele edecek olan Dağlıoğlu Spora Destek çığ gibi büyüyor. Dağlıoğlyuspor'a destek veren iş insanlarına plaket taktim edildi.

Dağlıoğlu Spora kurulduğu günden bu yana maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Dağlıoğlu Sporun yengesi, ablası,kanatsız meleği olan iş kadını Esra Okutulmuş Aksoy'a plaketini, Dağlıoğlu Spor ana sponsoru Mar-Der Onursal Başkanı Enver Ağırman takdim etti.

Ağırman, sporun ve sporcunun yanında olan iş insanlarına basın emekçilerinin huzurunda teşekkür etti.Ağırman, "Derdimiz Mahallemiz" sloganıyla yola çıkan Ağırman, farkındalık oluşturmak adına çıktığımız bu yolda, 1 gencimizi dahi sporla topluma rehabilite edebiliyorsak en büyük başarımız budur" diyerek sözlerini noktaladı.

Plaket töreninde hazır bulunanlar arasında Dağlıoğlu Sporun her zaman yanında olan, Dağlıoğlu mahallesinin hayırlı iş adamlarından Mandalin Cafe işletme sahibi Ercan Bozdemir’e plaketini Dağlıoğlu Spora kendini adayan gecesini gündüzüne katan (İmparator) lakaplı Teknik  Direktör İdris Aydinç takdim etti.

Dağlıoğlu Spora gönül veren iş insanı Muhittin Özbay'a Dağlıoğlu Spor Başkan vekili Şehmuz Çelik plaketini verdi.
Çelik ise, "Mahallemizin yetiştirdiği birçok iş insan var, her kesi taşın altına elini koymaya davet ediyoruz" dedi.


Öte yandan kurulduğu günden bu yana taraftar olarak mahalle takımına sahip çıkan Dağlıoğlu Şimsekler Grubu Başkanı İzzet Öztep adına plaketini gurup abilerinden Resul Altundal'a Dağlıoğlu Spor Kulüp Başkanı Salih Kaplan takdim etti.

Başkan Kaplan, bölgede bir çok kişiden olumlu tepki ve destek gördüklerini ifade ederek, “Takım olarak aile yapısı gibi olduk yönetimi, futbolcuları, taraftarı ete kemiğe büründük. Dağlıoğlu Spora destek veren tüm renklerin birleştiği ailelerden, Öz Ailesi, Öncü ailesi, Timur ailesi, Ceylan ailesi, Demir ailesi, Kuşkanat ailesi, Tatar ailesine ve ismini saymayı unuttuğumuz insanların hepsine teşekkür ederiz” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: "Ön, yargıları, yıka, yıka, geliyoruz",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Yorumlar
Haber Yazılımı