Rektör çocuklar
Haber
22 Nisan 2022 - Cuma 14:50
 
Rektör çocuklar
Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, koltuğunu çocuklara devretti, "Tüm çocukları kucaklıyorum" dedi
Çocuk Haberi
Rektör çocuklar

 

Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Meryem Tuncel, Dünya çocuklarına armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu bu yıl iki kız çocuğuna devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel makamında, Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde kalan çocukları ağırladı. İki kız öğrenciye Rektörlük binişini giydiren Prof. Dr. Tuncel koltuğunu miniklere verdi. Heyecanlı oldukları kadar mutlulukları gözlerinden okunan minik rektörler koltuğu devralınca ilk icraatları telsizle kampüsün genel durumunu öğrenmek oldu. Güvenlik birimine talimatlar verdi.

Ziyarette çocuklarla tek tek ilgilenip onlara hediyeler veren Prof. Dr. Tuncel, geleceğin Rektörlerine, vatanlarına bağlı bireyler olarak çok çalışıp fark yaratmaları öğüdünde bulundu.

23 Nisan’ın dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirerek, tüm insanlığın huzur ve barış içinde yaşayabileceği bir dünya yaratma vizyonu ve çabası olduğunu dile getiren Prof. Dr. Tuncel, “Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Rektör, çocuklar,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Rektör çocuklar
Yorumlar
Haber Yazılımı