Sarıçam İYİ Parti’den 1000 kişi istifa etti
Haber
11 Şubat 2024 - Pazar 11:42
 
Sarıçam İYİ Parti’den 1000 kişi istifa etti
İYİ Parti Sarıçam İlçe de Ahmet Köse Depremi. 7 yıldan bu yana kaydettiği üyeleri ile birlikte partiden istifa etti.
Siyaset Haberi
Sarıçam İYİ Parti’den  1000 kişi istifa etti

İYİ Parti Sarıçam İlçe Kurucu Başkanı ve üç dönem İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Sarıçam Belediye Başkan a. Adayı Ahmet Köse ve beraberindeki binin üzerinde partiye kazandırdığı üye önceki akşam büyük bir organizasyon eşliğinde partiden istifa etti.

İstifa kararını üyeleri ile paylaşan eski Başkan Ahmet Köse ve mevcut İlçe Başkan Av. Ömer Arıcı ile de istişarede bulunduğunu belirtti. Başkan yardımcıları ve halen görevde bulunan Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra meclis üyesi aday adayları ile birlikte istişare ederek bu süreci yürüttüklerini belirten İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanı Av. Ömer Arıcı; “Gece gündüz demeden her türlü yaftaya maruz kalarak kapı kapı dolaşarak çalışan, bizleri ikna ederek İYİ Parti saflarında yer almamızı sağlayan Başkanımız Ahmet Köse’ye yapılan haksızlık artık bardağı taşıran son damla oldu. Adana’da siyaseti kendi kısır döngüsü içerisinde tutmaya çalışanlar artık şapkanızı önünüze koymanın zamanı geldi hesabımızı sandıkta göreceğiz” dedi.

 

Eski Başkan Ahmet Köse ise istifalarla ilgili şunları söyledi: “Şu ana kadar istifalarımız 1000 kişiyi buldu. Bu afaki bir sayı değil, tek tek görüşülerek üyelerin kendi E-Devlet sistemleri üzerinden istifa ettiler. İstifa sonrasında ekran görüntülerini alarak attılar. Bu ekip ruhunu biz bir ilçede yapabiliyoruz ama yukarıda bunu yapabilecek duruş olmadığı için muhteşem hayaller ile kurduğumuz bu partiyi bitirdiler. Kendilerine hayırlı olsun.”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sarıçam, İYİ, Parti’den, , 1000, kişi, istifa, etti,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Sarıçam İYİ Parti’den  1000 kişi istifa etti
Sarıçam İYİ Parti’den  1000 kişi istifa etti
Sarıçam İYİ Parti’den  1000 kişi istifa etti
Yorumlar
Haber Yazılımı