'Sesiniz olmaya devam edeceğim'
Haber
01 Eylül 2023 - Cuma 13:36
 
'Sesiniz olmaya devam edeceğim'
İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, gerçekleştirdiği Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi ziyaretinde emeklilerin maddi manevi yaşadığı zorluklara dikkat çekti
Siyaset Haberi
'Sesiniz olmaya devam edeceğim'

 

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Bilal Bilici, Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesini ziyaret ederek emeklilerin dertlerini dinledi.

AY SONUNU GETİREMİYORLAR

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, gerçekleştirdiği Türkiye Emekliler Derneği Adana Şubesi ziyaretinde emeklilerin maddi manevi yaşadığı zorluklara dikkat çekerek; “Emeklilerimiz artık elini öpen torununa harçlık veremeyecek duruma geldi. Bu devlet için ömürlerini çalışarak feda etmiş emeklilerimizi enflasyon altında ezdiniz! Tüm dünyada emeklilik; hayatın tadının çıkarıldığı bir dönemken, sayenizde ülkemizde emeklilerimiz ay sonunu getiremiyor” diye konuştu.

SESSİZ KALMAK 
MÜMKÜN DEĞİL
Hükümetin Temmuz ayında emeklilere yaptığı zam oranının yeterli olmadığını ve emeklilerin durumunun perişan olduğunu söyleyen İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, “Açlık sınırı 12.198 TL, yoksulluk sınırı 39.733.03 TL'ye dayandı. Kur arttı, her şey zamlandı, ama emekli maaşı yine 7.500 TL'de kaldı. Enflasyon yükü; verilen maaş zamlarını daha vatandaşlarımızın cebine giremeden eritti. Emeklilerimizin yaşadığı bu adaletsizliği giderecek bir ara zam şart. Sizlere reva görülen, açlık sınırının dahi altındaki bu maaşlara sessiz kalmak mümkün değil. Bu milletin vekili olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, katıldığımız her programda, her platformda sesiniz olmaya devam edeceğim.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Sesiniz, olmaya, devam, edeceğim',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Sesiniz olmaya devam edeceğim'
'Sesiniz olmaya devam edeceğim'
'Sesiniz olmaya devam edeceğim'
Yorumlar
Haber Yazılımı