'Seyhan bakımsız ve sahipsiz'
Haber
02 Ağustos 2023 - Çarşamba 16:43
 
'Seyhan bakımsız ve sahipsiz'
CHP’li Meclis Üyesi Şirin, öz eleştiride bulunup Seyhan’ın sorunlarını sıraladı
Siyaset Haberi
'Seyhan bakımsız ve sahipsiz'

 

 

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi H.Bayram Şirin, 5  yıllık meclis üyeliği boyunca Adana ve Seyhan’a bir katkı sunamamanın üzüntüsü içerisinde olduğunu söyledi. CHP’li Şirin, Seyhan’ın sorunlarını da sıralayarak, “Kalan 7 aylık süreçte pasif kalmayacağım, Seyhanlıların sorunlarını çözmeye ve çözüm üretmek için tüm çabamı harcayacağım.” Dedi.

CHP’li Meclis Üyesi H.Bayram Şirin, meclis toplantısında yaptığı konuşmada hem öz eleştiride bulundu hem de Adana ve Seyhan’a hizmet edememenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. “Halkın oylarıyla birarada olan bizler Seyhan’a çözüm üretmek için seçilmiş insanlarız. “ diyen Meclis Üyesi Şirin, yıllarını Seyhan’da yaşayarak geçirmiş biri olarak Seyhan ilçesini hiçbir dönemde bu kadar bakımsız ve sahipsiz görmediğine dikkat çekti. CHP’li Şirin sözlerine şöyle devam etti:

“Ayda 5 gün bir araya gelerek 15 dakika 2’şer madde üzerinde yapılan oylamalar ile el kaldır indir sistemi beni çok rahatsız etmekte olup, çözüm üretmek için geldiğim bu Seyhan Belediyesini 5 ayın içinde hiçbir şey yapamadan gitmek beni çok rahatsız etmektedir.”

Belediye Başkanının ayda bir gün gelip oturuma katılıp sonrasında bir daha görülmemesinin kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Meclis Üyesi Şirin, “Oysaki meclis üyeleri ilçeye çözüm üretmek için buradalar, onun için seçilmiştirler.” Dedi.

CHP’li Meclis Üyesi Şirin, Seyhan Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri de çok ağır dille eleştirdi. Şehirde  temizliğin yeterince yapılmadığını, bu durumun kendisini çok rahatsız ettiğini ifade eden Şirin diğer sorunları da şöyle sıraladı:

“İlçemizde hiçbir müteahhit iş yapmak istememekte, sebebi işlerin çok ağır ilerlemesi ve çok sorun çıkarılması. Kent meydanının bitmedin bir şekilde kullanıma açılması. Kaldırım işgalinin engellenmemesi, kaldırım ve parkların işgal altında olması. Bazı mahalleler adeta Suriyeli mahallesi haline gelmiş. Bu mahalle ve sokakların adeta işgal altında olması ve arap tabelası vb. olaylar insanları rahatsız etmektedir. Bir çok zaman çektiğim videolar ile sesimi meydanda ya da sizlere duyurmak istedim ama bir türlü olmadı. Meclis kürsüsünde sizlerle paylaşmak istedim.”

1989’da başlayan siyasi hayatı boyunca hiçbir yere hiçbir göreve atama ile gelmediğini belirten CHP’li Meclis Üyesi Şirin, “İl gençlik kolları, ana kademe il yöneticiliği, milletvekilliği adaylığı ve meclis üyeliğim tercihlerim seçimle olmuştur. Bulunduğum her kademede aldığım her göreve seçilerek gelmiş olmanı verdiği sorumlulukla aktif olarak çalışmış bulunduğum makamın hakkını vermek istemişimdir. Önümüzde kalan 7 aylık süreçte pasif kalmayacağım. Seyhanlıların sorunlarını çözmeye ve çözüm üretmek için tüm çabamı harcayacağım.”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Seyhan, bakımsız, ve, sahipsiz',
Yorumlar
Haber Yazılımı