“Tek ses, tek nefesiz”
Haber
19 Kasım 2023 - Pazar 17:12
 
“Tek ses, tek nefesiz”
Adanalı söz yazarı ve bestekârlar, MESAM Haysiyet Kurulu Başkanı Ünlü sanatçı Özkan Can ile bir araya gelerek, 'hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için' dedi
Sanat Haberi
 “Tek ses, tek nefesiz”

MESAM Adana üyeleri, Genel Kurula sayılı günler kala bir araya geldi. MESAM Adana Şubesi tarafından organize edilen toplantıda tüm üyeler hazır bulundu.14 Aralık 2023’te yapılacak olan MESAM Olağanüstü Genel Kurul öncesi, Haysiyet Kurulu Başkanı ünlü sanatçı Özkan Can,üyelerle bir araya gelerek, hepsinin tek tek görüşlerini dinledi.Üyeler, Özkan Can’a genel kurul öncesi destek sözü verdi.

“BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Adanalı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğunu belirtti Can, bundan sonra yürüyecekleri yolda ortaya konan görüşlerin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Adanalı sanatçı Özkan Can, bu toplantıların her fırsatta tekrarlayacağını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü; ”MESAM, sizlerin gücünü arkasında hissederek büyüdü ve bu günlere geldi. Bugün, MESAM için övgüler diziliyorsa ortaya çıkan güzellikler görüldüğü içindir. Bu yolda herkesin katkıları var. Başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımız herkesi eşit görerek, herkesi kucaklayarak, üyelerinin fikirlerini alarak, o fikirleri önemseyip, özümseyerek yol yürümektedir. Başkalaşma, farklılaşma ancak omuz omuza verilerek gerçekleşir. MESAM, bu anlayış ve bu bakış açısıyla adımlarını atıyor” dedi.

“MÜZİK ADAMININ KAFASI RAHAT OLMALI”

MESAM’da asil, yedek tüm üyelerin pırlanta değerinde olduğunu ifade eden Özkan Can, “Çünkü onlar üreten, ürettikleri eserleri Türkiye ile paylaşan kıymetlerimiz. Bugün yedek olan üyeler, yarın birkaç eser daha ortaya çıkarıp, asil üye olacak. O yüzden kimse kimseden üstte, ya da altta değildir. MESAM olarak bu felsefeyle hareket ediyoruz. Sizlerin en küçük bir sıkıntısı bizler için çok önemli ve özeldir. Beste çalışmaları yapan müzik adamının kafası maddi manevi açıdan rahat olmalıdır' diye konuştu.

Toplantı sonunda Adanalı söz yazarı ve bestekârlar, 'hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için' dedi.Adanalı MESAM üyeleri, her zaman yanlarında olan Özkan Can'a teşekkür etti, sonuna kadar destek olduklarını belirttiler ve ‘tek ses, tek nefesiz’görüşlerini tekrarladılar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: , “Tek, ses,, tek, nefesiz”,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
 “Tek ses, tek nefesiz”
 “Tek ses, tek nefesiz”
 “Tek ses, tek nefesiz”
Yorumlar
Haber Yazılımı