Yüreğir Belediyesi teyakkuza geçti
Haber
19 Kasım 2023 - Pazar 17:08
 
Yüreğir Belediyesi teyakkuza geçti
Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, "Halkımızın güvenliği için 7 gün 24 saat görev başındayız." dedi
Yaşam Haberi
Yüreğir Belediyesi teyakkuza geçti

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Adana ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısının ardından ivedilikle önlemlerini alan Yüreğir Belediyesi, aşırı yağışlar sonucu oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı teyakkuza geçti.

Yüreğir Belediyesi ekiplerinin, aşırı yağışlar ve sel riskine karşı hazır halde beklediğini belirten Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, "Halkımızın güvenliği için 7 gün 24 saat görev başındayız. Meteorolojik gelişmeleri sürekli takip ediyor, gerekli önlemleri alarak ilçemizin herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Başkan Kocaispir, "Ekiplerimiz, ilçemizde meydana gelebilecek sel ve su baskınlarına etkin bir şekilde müdahale edebilecek kapasitededir. Sahip olduğumuz ekipmanlarla hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak önceliğimizdir." ifadelerini kullandı.

Kuvvetli yağış öncesi rögar kapaklarının çevresini temizleyen Yüreğir Belediyesi ekipleri, olası sel ve su baskınlarına karşı hazırlıklı bir şekilde beklerken, vatandaşları da dikkatli olmaları, ani sel ve su baskınlarına karşı önlemler almaları konusunda uyardı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yüreğir, Belediyesi, teyakkuza, geçti,
Yorumlar
Haber Yazılımı