Suluca’ya anaokulu yapılacak
Haber
19 Kasım 2023 - Pazar 17:22
 
Suluca’ya anaokulu yapılacak
Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hacı Sabancı OSB Yönetim Kurulu arasında anaokulu yapımı için protokol imzalandı
Eğitim Haberi
Suluca’ya anaokulu yapılacak

il Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hacı Sabancı OSB Yönetim Kurulu arasında Sarıçam ilçesi, Suluca Mahallesi’nde 8 Derslikli Anaokulu yapımı için Vali Yavuz Selim Köşger’in katılımı ile protokol imzalandı.

Valilik Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde AOSB Başkanı Bekir Sütcü ile İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke hazır bulundu.
Vali Köşger, AOSB Başkanı Sütcü ve İl Milli Eğitim Müdürü Tevke ile inşa edilecek okulla ilgili bir süre görüştü. 
Görüşmenin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger; okul öncesi eğitimin, ilköğretime başlamadan önce çocuklara tecrübe kazandırdığını ve ilköğretim döneminde başarı oranının artmasına katkı sağladığını dile getirdi. 
İlimizin kalkınabilmesi için eğitim yatırımlarının önemli olduğunu ifade eden Vali Köşger, bu eserlere katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti, okulun ilimize hayırlı olmasını diledi.
Mülkiyeti Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ait 128 Ada 39 Parsel üzerinde yer alan 3.000 m² yüzölçümlü, 1.680 m² kapalı alana sahip 8 derslikli anaokulu binası saha tanzimi ve çevre duvarı AOSB tarafından yaptırılarak kullanma hakkı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Suluca’ya, anaokulu, yapılacak,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Suluca’ya anaokulu yapılacak
Suluca’ya anaokulu yapılacak
Suluca’ya anaokulu yapılacak
Yorumlar
Haber Yazılımı
petshop
vip bayan