Türktekin MYK'da
Haber
15 Ocak 2024 - Pazartesi 13:09
 
Türktekin MYK'da
Gelecek Partisi Merkez Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçilen Av.Meryem Türktekin, "‘Tüm gayretimizle insan haklarına saygılı demokratik bir siyasal düzen kurma mücadelemize devam edeceğiz" dedi
Siyaset Haberi
Türktekin MYK'da

 

Gelecek Partisi'nin 2'nci Olağan Büyük Kongresi Atatürk Spor Salonu'nda basına kapalı olarak yapıldı. Kongrede Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, oy birliği ile yeniden genel başkanlığa seçildi.

 

Adana'nın başarılı ve sevilen simalarından Av. Meryem Türktekin’de Davutoğlu’nun listesinden merkez yönetim kurulu asil üyeliğine seçilenler arasında yer aldı. Davutoğlu’na teşekkür eden Türktekin, "Gelecek Partimizin 2. Olağan Büyük Kongresini, Türkiye’nin dört bir yanından, yas sürecimiz gereğince sınırlı sayıda davet edilen gelecek gönüllüleri ile şehitlerimizin üzüntüsü içinde, müzik, kutlama,yoğun alkış gibi hiçbir coşkuya yer vermeksizin hukuki süreci gerçekleştirerek tamamladık.Kongremizin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı,uğurlu olmasını temenni ediyoruz"dedi.

 

Türktekin, şunları söyledi:

"Tüm gayretimizle insan haklarına saygılı demokratik bir siyasal düzen kurma mücadelemize devam edeceğiz.Bir tek bir vatan evladının dahi teröre kurban edilmesine tahammülümüz yoktur.Bu ülke bizim!Gelecek bizim! Hepimiz sahip çıkmalıyız."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türktekin, MYK'da,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Türktekin MYK'da
Türktekin MYK'da
Türktekin MYK'da
Yorumlar
Haber Yazılımı