Ücretsiz psikolojik danışmanlık
Haber
01 Eylül 2023 - Cuma 16:26
 
Ücretsiz psikolojik danışmanlık
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yoğun hayat mücadelesi içinde birçok vatandaşın zaman zaman birtakım sıkıntılar yaşayabildiğini söyledi.
Sağlık Haberi
Ücretsiz psikolojik danışmanlık

 

Yüreğir Belediyesi, ilçe sakinlerinin yaşadıkları bireysel ve çevresel sorunlarla başa çıkma becerilerini arttırmaya yönelik ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyor.

Yüreğir Belediyesi, aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı ve bireysel danışmanlık desteği ile aile içi iletişim, öfke kontrolü, stres ve kaygı ile baş etme ve sınav kaygısı gibi konularda vatandaşlara psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor.

Hafta içi 09.00 ile 16.00 saatleri arasında ücretsiz verilen hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 444 80 44 çağrı merkezini arayarak randevu oluşturuyor. Alınan randevu sonrası Psikolojik Danışman Fatma Züleyha Kızılkaya ve Psikolojik Danışman Merve Turan, ev ziyaretleri yaparak yüz yüze görüşmeler gerçekleştiriyor. Yapılan görüşme sonucunda psikolojik tedavi ya da psikiyatrik müdahale gereksinimi olan vatandaşların derhal hastanelere sevkleri sağlanıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yoğun hayat mücadelesi içinde birçok vatandaşın zaman zaman birtakım sıkıntılar yaşayabildiğini söyledi. Başkan Kocaispir, “Bu gibi dönemlerde vatandaşlarımızın problemlerinin çözülmesi ve günlük yaşam kalitelerinin artırılması amacıyla profesyonel destek sağlıyoruz. Gerekli danışmanlık desteğini almak isteyen ailelerimiz ve bireylerimiz ücretsiz verdiğimiz bu hizmetimizden yararlanabilirler” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ücretsiz, psikolojik, danışmanlık,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Ücretsiz psikolojik danışmanlık
Ücretsiz psikolojik danışmanlık
Yorumlar
Haber Yazılımı