Yağmur Ankara’dan eli dolu döndü
Haber
18 Şubat 2024 - Pazar 14:29
 
Yağmur Ankara’dan eli dolu döndü
Tavukçular tezgahlarında tavuk etini parçalayıp satabilecek, kasaplar ise et sucuğu yapabilecek
Ekonomi Haberi
Yağmur Ankara’dan eli dolu döndü

 

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Ankara’dan eli dolu döndü. Yağmur, tavukçular ve kasapların yaşadığı bazı sorunları çözüme kavuşturdu.

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı başkanlığında yönetim kurulu olarak Ankara’da bakanlık seviyesinde bazı ziyaretlerde bulundu. Federasyon yöneticileri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaretlerinde tavukçu ve kasap esnaflarının yaşadığı bazı sorunları anlattı.

Bakan Yumaklı ile yapılan olumlu görüşmenin ardından Adana’ya eli dolu olarak dönen Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Ankara’da yaptıkları görüşmelerle ilgili şunları söyledi:

“Esnalarımızın sorunlarına çözüm bulmak için Ankara’ya gittik. Bakanlık nezdinden yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Özellikle tavukçular ve kasaplarımızın yaşadığı en önemli sorunlar çözülmüş gibi. Bundan sonra tavukçularımız tezgahlarında tavuk etini parçalayıp satabilecek. Ayrıca kasaplarımıza da et sucuğu yapımı için belirlenen kotada izin verilecek. Bize ve esnaflarımıza destek veren başta sayın bakanımız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yağmur, Ankara’dan, eli, dolu, döndü,
Yorumlar
Haber Yazılımı