Yüksekbaş, siyasi işlerin başına getirildi
Haber
23 Şubat 2024 - Cuma 13:13
 
Yüksekbaş, siyasi işlerin başına getirildi
Mehmet Yüksekbaş, "Amacımız ilkeli, seviyeli ve temiz siyaset" dedi
Siyaset Haberi
Yüksekbaş, siyasi işlerin başına getirildi

Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapan Mehmet Yüksekbaş MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Komisyon Başkanlığı görevine atandı.

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel tarafından MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Komisyon Başkanlığı görevine atanan Mehmet Yüksekbaş, takdir edilen görevden dolayı onur duyduğunu dile getirerek, İlçe Başkanı Tamer Yücel’e teşekkür etti.

İlkeli, seviyeli ve temiz siyaset düsturu ile görevini yerine getireceğini vurgulayan Yüksekbaş, şunları söyledi:

“Amacımız, meşruiyeti milli irade olan, insan odaklı, seviyeli, ilkeli, dürüst bir siyaset anlayışı ile adaleti ve hakkaniyeti esas alan bir yönetim anlayışını tesis etmek; toplumsal barış ve huzuru hâkim kılmaktır. Yüce Türk Milletinin milli ve manevi değerleri ile tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkmak, devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, hak ve menfaatlerini korumaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin; ekonomik, sosyal, siyasi, askeri, bilimsel ve teknolojik alanda küresel ölçekte belirleyici bir güç olarak, milletler camiasının en ileri safında yer almasını hedeflemektedir. Partimiz gücünü mukaddesattan, inançlarından, ilkelerinden ve Türk milletinden alır. İlkeli, seviyeli ve temiz siyaseti demokrasinin teminatı kabul eden Milliyetçi Hareket Partisi; sağlıklı bir demokrasinin hoşgörü, dürüstlük, tutarlılık ve samimiyet gibi ahlâki değerlerle bezenmiş bir siyasi kültür zemini üzerinde yükselebileceğine inanır. Ben şahsımda bu doğrultuda siyasetin ahlaki bir temele dayandığı, demokratik olgunluk ve uzlaşı kültürünün egemen olduğu, aşırılıkların törpülendiği ve Türkiye’nin milli ve manevi değerlerini ortak payda olarak kabul eden bir siyaset anlayışının hâkim kılınması gerektiğine inanan bir kişi olarak bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inancım tamdır.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yüksekbaş,, siyasi, işlerin, başına, getirildi,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Yüksekbaş, siyasi işlerin başına getirildi
Yüksekbaş, siyasi işlerin başına getirildi
Yorumlar
Haber Yazılımı