'Yüreğir'in röntgeni bizde'
Haber
17 Mart 2024 - Pazar 13:08
 
'Yüreğir'in röntgeni bizde'
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de eğitim ve sosyal projeler üzerinde duracaklarını ifade ederek ailelerin muzdarip olduğu uyuşturucu ile de mücadele edeceklerini söyledi
Siyaset Haberi
'Yüreğir'in röntgeni bizde'

 

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçeye yapılacak hizmetleri belirlediklerini ifade ederek, “Yüreğir’in röntgeni bizde” dedi

UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE

Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de eğitim ve sosyal projeler üzerinde duracaklarını ifade ederek ailelerin muzdarip olduğu uyuşturucu ile de mücadele edeceklerini vurgulayıp, “İnşallah İçişleri Bakanlığımız, güvenlik güçlerimiz ve devlet kurumları ile ortak çalışılıp uyuşturucu ile tam mücadele gösterip bu illetten kurtulacağız. Ben daha önce doktor olarak uyuşturucunun tedavisinde çalıştım. Gittiğimiz her yerde anne-babalar bu konudan çok muzdarip olduğunu anlatıyor. Yüreğir'de uyuşturucunun kökünün kazınması için hep birlikte topyekün mücadele edeceğiz” diye konuştu.

KURSLAR AÇILACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, Yüreğir’de eğitime çok önem verdiklerini anlatıp, şunlarısöyledi:

“Kendi çocuklarım için ne olmasını istiyorsam Yüreğirli gençler için de onu istiyorum. Eğitim bizim vazgeçilmezimiz ve Yüreğir’in eğitimli, üniversite okuyan genç sayısı yüksek bir ilçe olmasını hedefliyoruz çünkü eğitimin olduğu yerde kötülük olmaz. Bu nedenle lise ve üniversite kurs merkezleri açılacak. Burada gençlerimiz liselere ve üniversiteye hazırlanacak.

Elbette eğitim ile birlikte sanat, kültür, sporda da kurslar açacağız, sizlerin örnek aldığı kişileri sizlerle buluşturacağız. Spor salonları ve spor alanları sayısı artacak. Lisanslı ve milli sporcu sayısı artacak. İstihdam ve bunun için de meslek kursları açılacak. Yüreğir'in refahını, hane halkının gelirini arttıracağız. Kadınlarımız için maharetli eller çarşısı açıp gerekirse kurslar vereceğiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Yüreğir'in, röntgeni, bizde',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Yüreğir'in röntgeni bizde'
'Yüreğir'in röntgeni bizde'
'Yüreğir'in röntgeni bizde'
'Yüreğir'in röntgeni bizde'
'Yüreğir'in röntgeni bizde'
Yorumlar
Haber Yazılımı