500 katılımcı bir araya gelecek
Haber
21 Eylül 2023 - Perşembe 17:02
 
500 katılımcı bir araya gelecek
Bilişim ve E-Ticaret sektör temsilcileri bir araya gelecek
Ekonomi Haberi
500 katılımcı bir araya gelecek

 

Depremden etkilenen şehirlerin ticaretinin ve e-ihracatının artırılmasına yönelik olarak gerçekleştirilecek zirvede; bilişim ve e-ihracat sektörlerinin önde gelen şirketleri ve 500’ü aşkın katılımcı bir araya gelecek.

5 Ekim 2023’de Adana Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılacak olan ve UPİSTA Organizasyon tarafından organize edilen Bilişim ve E-Ticaret Zirvesi’ne katılım sınırlı olarak gerçekleşecek.

 

Cumhuriyetimizin bir asırlık dönemini geride bıraktığımız bu günlerde; bilişim ve e-ticaret her geçen gün daha da önem kazandı. Sektör temsilcilerine birebir ulaşmak, yeni teknolojileri ve güncel gelişmeleri sektöre duyurmak adına “Bilişim ve E-Ticaret Zirvesi” düzenlenecek.

 

Özellikle deprem bölgesinden olmak üzere Türkiye genelinden sektörün önde gelenlerini ve sektör temsilcilerini ağırlayacak olan zirvede; Bilişim ve E-Ticaret konularında uzman kişiler konuşmacı ve panelist olacak.

Türkiye’nin önümüzdeki dönemde global bilişim ve e-ticaret sektörlerindeki konumunun konuşulacağı; Adana Bilişimci İş İnsanları Derneği (ABİAD) ve Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER) liderliğinde gerçekleşecek zirveye pek çok önemli ismin de katılması bekleniyor.

Başta Ticaret Bakanımız Sn. Prof. Dr. Ömer Bolat olmak üzere, E-İhracat Daire Başkanı Hasan Önal, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel BAYRAM ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç zirveye katılacak.

 

Bölgede bulunan firmaların çok büyük bir potansiyel teşkil ettiğini ifade eden ABİAD Başkanı Mehmet Ali Altun, her geçen yıl bölge ekonomisinin, Türkiye ekonomisine katkısının arttığını söyledi. ELİDER Başkanı Fehmi Darbay ise böyle bir zirveyi düzenledikleri için oldukça heyecanlı olduklarını, ELİDER olarak sektöre her daim katkıda bulunacaklarını ifade etti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 500, katılımcı, bir, araya, gelecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı