‘Acilen yeni binaya ihtiyaç var’
Haber
26 Eylül 2023 - Salı 15:53
 
‘Acilen yeni binaya ihtiyaç var’
YRP Seyhan İlçe Başkanı Akbulut, Seyhan Nüfus Müdürlüğü binasının artık yetersiz kaldığını söyledi
Diğer Haberi
‘Acilen yeni binaya ihtiyaç var’

 

Yeniden Refah Partisi Seyhan İlçe Başkanı Abdulkadir Akbulut, yaptığı açıklamada Adana’nın en kalabalık ilçelerinden birisi olan  Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğünün binasının fiziki yapısının  artık kaldırmadığını belirterek yetkililerden acilen yeni bir  binaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Başkan Akbulut, Merkez Park civarı Fuzuli caddesi üzerinde bulunan Adana Çevre Şehircilik İklim Müdürlüğüne ait  Adana Büyükşehir  Belediyesinin geçici olarak kullandığı evlendirme Dairesinin yerinin Seyhan Nüfus Müdürlüğüne tahsis edilmesi konusunda  yetkililere çağrıda bulundu.  Günde binlerce vatandaşa hizmet veren Nüfus Müdürlüğü’nün yetersiz kaldığına dikkat çeken Akbulut,  eski binanın artık tehlike arz ettiğini ileri sürdü. Başkan Akbulut   Adana Genelinde 15 tane ilçe nüfus müdürlüğü bulunduğu bunların 14 tanesinin yeni müdürlük binalarına taşındığını ancak yeni nüfus    konseptine geçmeyen tek ilçe Seyhan ilçe nüfus müdürlüğünün olduğunu söyledi.

Akbulut, Seyhan Nüfus Müdürlüğü’nün eski binasında vatandaşlara çok zor şartlarda hizmet   verdiğini kaydederek,vatandaşların daha iyi hizmet alması ve sıkıntıların çözümü ile yeni bir bina da hizmet vermesi için parti olarak bu konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Vatandaşların merkezi konumda bulunan ve rahatlıkla hizmet alabilecekleri Nüfus Müdürlüğüne biran önce kavuşmasını istedi

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ‘Acilen, yeni, binaya, ihtiyaç, var’,
Yorumlar
Haber Yazılımı