Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Haber
13 Eylül 2022 - Salı 01:29
 
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Şimşekler evinde ağırladığı geçen yılın lig şampiyonu Trabzonspor’a kök söktürdü
Spor Haberi
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2

 

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Atilla Karaoğlan xx, Serkan Olguncan xx, Serkan Çimen xx

Adana Demirspor: Ertaç xx, Svensson xx, Samet xx, Rakitskiy xx, Rodrigues xx (dk. 16 Abdurrahim xx), Stambouli xx (Gökhan dk. 64 xx), N'Diaye xx, Emre xx (Bjarnason dk. 81?), Yusuf xx (Akintola dk. 64 xx), Belhanda xx, Onyekuru xxx (Guldbrandsen dk. 81?)

 

Trabzonspor: Uğurcan x, Larsen x, Bartra x, Victor Hugo x, Eren x, Gbamin x (Hamsik dk. 46 x), Bakasetas xx, Trezeguet x (Naci dk. 81 ?), Umut xx, Bardhi xx (Abdulkadir dk. 46 xx), Gomez x

Goller: Rodrigues (dk. 10), N'Diaye (dk. 55), Samet (90+3) (Adana Demirspor), Bakasetas (dk.36 pen.), Umut (dk. 84) (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Semih, Rakitskiy, Yusuf, Samet (Adana Demirspor), Gbamin, Bartra, Bardhi, Victor Hugo (Trabzonspor)

 

 

Serbay KARADAĞ

 

ADANA (HABER)- Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor evinde ağırladığı geçen yılın şampiyonu Trabzonspor'u 3-2 yendi.

Adana Demirspor, Trabzonspor’u yenip puanını 13’e çıkartarak ligin üst sıralarına tırmanmaya devam ederken, Trabzonspor ise sergilediği kötü oyunla herkesi hüsrana uğrattı. Trabzonspor, eğer bu oyunla devam ederse önüne çıkan takımlar karşısında bir varlık gösteremeyeceği ortada. Abdullah hocanın kısa sürede takımı elden geçirmesi gerekiyor.

Maçın oyuncusu Adana Demirspor’lu Rodrigues oldu. 10.Dakikada Rodrigues’un attığı muhteşem gol herkesi ayağı kaldırdı. Top adeta füze gibi giderek ağlarla buluştu, Uğurcan çaresiz kaldı. Rodrigues bu mükemmel golün ardından sakatlanıp sahadan ayrılmak zorunda kaldı.

Adana Demirspor’un teknik direktörü Montella yeni transferler Emre ve Yusuf”u bu maçta denedi. Ancak, her iki oyuncu da kendilerinden beklenen oyunu gösteremedi ve ikinci yarıda oyundan alındılar. Belhanda ise sahada fazla bir varlık gösteremedi. Ancak, ismi ve klası ile bazı fırsatları iyi değerlendirdi. Attığı bir gol sayılmadı.

Adana Demirspor kalecisi Ertaç yine ceza sahası içinde ve dışında karşıtakımın oyuncularına çalım atma gibi hatayı yapmayı sürdürüyor. Az kalsın, bu hatası yüzünden takımının bir gol yemesine neden olacaktı.

Trabzonsporlu oyuncular için söylenecek fazla bir şey yok. Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynayan oyuncular Demirspor’un baskılı oyunu karşısında çaresiz kaldı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Abdulkadir ile Hamsik bir varlık gösteremedi. Abdulkadir çok çabaladı ancak kendine destek olacak hiçbir oyuncu olmayınca girişimleri sonuçsuz kaldı. Trabzonspor’un gol umudu Umut ise bir gol attı ancak maçta bitik haldeydi.

Adana Demirspor ligde iyi gidiyor. Bu baskılı oyunu ile iyi gidişini sürdürür diye düşünüyorum. Trabzonspor ise perişan halde. Yukarıda da belirttiğim gibi Abdullah hocanın takımı düzeltecek bir şeyler yapması gerekiyor. Aksi taktirde geçen yılın şampiyonu ligin altlarına doğru iner gibi….

GOLLER

10. dakikada Adana Demirspor'da Rodrigues serbest vuruşma topu mükemmel bir şekilde ağlara yolladı, kaleci Uğurcan çaresiz kaldı: 1-0

 

35. dakikada Gomez Adana Demirspor’lu Rakıtskyı'nin müdahalesiyle düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi.

36. dakikada Bakasetas penaltı vuruşunu ağlara yolladı: 1-1

55. dakikada Yusuf, topu N'Diaye gönderdi bu  oyuncu topa gelişine vurarak durumu  2-1 yaptı.

 

84. dakikada Trabzonspor'da Naci’nin pası ile buluşan Umut Bozok, meşin yuvarlağı köşeden ağlarla buluşturdu:  2-2

 

90+3. dakikada Adana Demirspor'dan Samet Akaydın ayağındaki topu Akintola'ya gönderdi. Akintola da Svensson'u gördü. Svensson'un ortasına dokunan Samet Akaydın, takımının galibiyet golünü attı. 3-2

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana, Demirspor,, Trabzon’u, ezdi, geçti:, 3-2,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Adana Demirspor, Trabzon’u ezdi geçti: 3-2
Yorumlar
Haber Yazılımı