Adana kültür sanat merkezine kavuşuyor
Haber
24 Ekim 2023 - Salı 16:15
 
Adana kültür sanat merkezine kavuşuyor
Kültür merkezinin oluşturulmasına ilişkin protokol imzalandı.
Sanat Haberi
Adana kültür sanat merkezine kavuşuyor

 

Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası arasında oda binası içerisinde konferans salonu, sergi salonu ve kütüphaneden oluşan kültür merkezinin oluşturulmasına ilişkin protokol imzalandı.

Çukurova Belediyesi ile Adana Tabip Odası arasındaki ortak hizmet protokolü Başkan Soner Çetin ve Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş tarafından törenle imzalandı. Başkan Soner Çetin, Adana Tabip Odası böylesi ortak bir projeye imza atmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Adana’ya önemli bir kültür sanat merkezi kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Bu kültür merkezi Çukurova’ya çok yakışacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Bundan dolayı merkezin adının 100. Yıl Kültür Sanat Merkezi olması yönünde fikir birliğine vardık. Merkezin içerisinde konferans salonu, sergi salonu ve kütüphane olacak. Çukurova’da büyük bir eksikliği gidereceğini, tüm Adana’ya kültür sanat etkinlikleri bakımından önemli hizmet vereceğini düşünüyorum” dedi.

Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş de Çukurova Belediyesi ile ortak bir projede yer almanın kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana, kültür, sanat, merkezine, kavuşuyor,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Adana kültür sanat merkezine kavuşuyor
Adana kültür sanat merkezine kavuşuyor
Yorumlar
Haber Yazılımı