Alkışlanacak kutlama
Haber
30 Ekim 2023 - Pazartesi 11:25
 
Alkışlanacak kutlama
Toros Mahallesi Muhtar adayı güzellik salonu sahibi Mine Okçu’nun işyerinde düzenlediği Cumhuriyet kutlaması takdir topladı
Gündem Haberi
Alkışlanacak kutlama

 

Adana’nın tanınmış güzellik salonu sahiplerinden Mine Okçu, yerel seçimlerde Toros Mahallesi muhtarlığına adaylığını açıklarken Cumhuriyetimizin 100.Yılı nedeniyle güzellik merkezinde çalışanları ile birlikte düzenlediği Cumhuriyet Kutlaması herkes tarafından takdirle karşılandı.

Toros Mahallesi’nde 22 yıldır güzellik salonu işletmeciliği yapan Mine Okçu, mahallede herkesin derdine derman olması ile tanınıyor. Bu güzel davranışı nedeniyle herkesin muhtar diye hitap ettiği Okçu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Toros Mahallesi muhtarı seçilebilmek için adaylığını açıkladı. Güzellik uzmanı Mine Okçu, Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamalarında da yaptığı etkinlikle büyük takdir topladı.

‘CUMHURİYETİ ANLAMAK VE YAŞATMAK İSTEDİM’

Özel bir organizasyon şirketine işyerini Türk Bayrakları ile süsleten Okçu, çalışanları ile birlikte ellerindeki bayrakları sallayarak, kahramanlık şarkıları, marşları söyleyip Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladı. Çevredeki esnaflar ve mahalle sakinleri de bu coşkuya katılarak etkinliğe renk verdi.  Okçu, “Bir cumhuriyet kadını olarak 100. Yılımızı kutlamak, sevdiklerimle dostlarım ve danışanlarımla bu anı paylaşarak yeni gelecek nesillere Cumhuriyetimizin değerlerini aktarmaya çalıştım. Benimde küçük bir kızım var cumhuriyeti anlamak ve yaşatmak istedim” dedi.

‘MUHTAR MİNE’

Düzenlediği Cumhuriyet kutlaması ile büyük takdir toplayan Mine Okçu, yaşadığı Toros Mahallesi’nde yaşayanlara hizmet vermek için mahalle muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Yaptığı yardımlar ve hizmetler nedeniyle yıllardır ‘Muhtar Mine’ diye tanınan Mine Okçu, seçim çalışmalarını hızlandıracağını söyledi. Kapı kapı, esnaf esnaf gezerek oy isteyeceğini belirterek şunları söyledi:

‘MUHTARLIĞI DANIŞANLARIM BANA YÜKLEDİ’

“Toros Mahallesi Muhtarlığı aslında yeni çıkan bir olay değil. 22 yıldır Toros Mahallesi’ndeki müşterilerimle girdiğim diyaloglarda zaten beni muhtar olarak görüyorlardı. Bulunduğum konum kadınlarla iç içe olmam, dertlerine, sevinçlerine ortak olmam beni kendi aileleri gibi görmeleri beni muhtarlığa biraz daha yaklaştırdı. Bu misyonu danışanlarım bana yükledi. Kısacası bende bunu resmiyete dökerek daha fazla mahallemiz ve insanlarımız için daha çok çalışmaya karar verdim. Şunu söyleyebilirim ki mesleki olarak saçlarının telinden tırnaklarının ucuna kadar bana güvenen Toros Mahallesi sakinlerimizin bana destek olacaklarını ümit ediyorum.”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Alkışlanacak, kutlama,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Alkışlanacak kutlama
Alkışlanacak kutlama
Yorumlar
Haber Yazılımı