Batman'da süper lige bir adım kaldı
Haber
04 Nisan 2024 - Perşembe 13:54
 
Batman'da süper lige bir adım kaldı
BETA Enerji Adana Engellilerde son viraj
Spor Haberi
Batman'da süper lige bir adım kaldı

 

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1’inci Ligi B grubunda mücadele eden ve grup maçlarını namağlup tamamlayan BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü, Süper Lige yükselme Play off maçlarında galibiyetlere devam etti. Son olarak geçen hafta evinde Batman Engelliler Spor Kulübünü güçte olsa son saniye basketiyle 71-70 yenmiş, seride 1-0 öne geçmişti.

BETA ENERJİ Adana Engelliler Spor Kulübü 6 Nisan Cumartesi günü Batman deplasmanında galip gelmesi halinde yenilgisiz olarak finale kalacak. Başarılı Antrenör İlker Yenigün, ilk maçta aldıkları galibiyetle avantaj elde ettiklerini, Batman’da da kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yenigün,” 2 ayaklı maçın birincisini kazandık. Hafta boyunca çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tek hedefimiz Süper Lig ve son bir maç.” diye konuştu.

BETA Enerji Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk ise, Batman maçını kazandıkları takdirde Süper Lig kapısını da açmış olacaklarını söyledi. Gürsel Kocatürk,” Tek amacımız bu maçı da kazanarak yenilgisiz finale kalarak, rakibimizi bekleyeceğiz. Bugüne kadar bize emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Teknik ekibime ve oyuncularıma güveniyorum. İnşallah Adana’yı uzun bir aradan sonra Süper lige yeniden kavuşturmuş olacağız.“dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Batman'da, süper, lige, bir, adım, kaldı,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Batman'da süper lige bir adım kaldı
Yorumlar
Haber Yazılımı