Cinayeti kırmızı örtü çözdü
Haber
30 Ağustos 2022 - Salı 17:09
 
Cinayeti kırmızı örtü çözdü
Adana’da bir kişiyi başından vurarak öldürdükleri iddia edilen katil zanlıları cesedin üzerine örtülen kırmızı örtüden yakalanıp tutuklandı
Asayiş Haberi
Cinayeti kırmızı örtü çözdü

 

 

Adana’da kullanılmayan bir evin bahçesinde tabancayla öldürülen Ali Haydar Sezgin cinayetini kırmızı örtü çözdü. Cinayetle ilgili 3 kişi tutuklandı.

 

Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde 24 Ağustos’ta Ali Haydar Sezgin başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Cesedi bulan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen cinayet bürosu ekiplerinin dikkatini ceset üzerine örtülmüş kırmızı  örtü  çekti.

 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sezgin'in bağlantı kurduğu kişiler üzerinde araştırma yaptı.  Sezgin'in öldürülmeden önce A.Ç. ile görüştüğünü belirledi. Bu kişinin evine yapılan baskında A.Ç. gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada da Sezgin’in cesedinin üzerine örtülmüş kırmızı örtünün aynısı bulundu. Kırmızı örtünün bulunmasıyla araştırmayı derinleştiren polisler bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini de saniye saniye inceledi, A.Ç. ve M.C.’nin olay günü cinayet yerinde görüldükleri ardından Y.G.’nin evine gittikleri de saptandı.

 

Y.G’nin evine yapılan baskında A.Ç., A.Ç., M.C., Y.G. ve M.C. yakalanıp gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden Y.G. ifadesinde diğer şüphelilerin olaydan önce evinde kaldıklarını, olay günü de Ali Haydar’ı öldürdükten sonra tekrar gelip silahı saklamalarını istediklerini söyledi. Bu ifade üzerine sorgulanan diğer sanıklar ise suçlamayı kabul etmedi.

 

Adliyeye sevkedilen şüphelilerden A. Ç., A.Ç. ile M.C. nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, Y. G. ile M.C. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cinayeti, kırmızı, örtü, çözdü,
Yorumlar
Haber Yazılımı