'Çok gizli oyumuz var'
Haber
12 Mart 2022 - Cumartesi 09:00
 
'Çok gizli oyumuz var'
Partisinin Çukurova ilçe binasının açılışını yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Emin olun gençler ve kadınlardan çok oy alacağız. Bunu görüyorum" dedi
Siyaset Haberi
'Çok gizli oyumuz var'

ADANA(HABER)-Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi'ndeki Memleket Partisi Çukurova ilçe binasının açılışını yaptı.

Muharrem İnce açılışta yaptığı konuşmada, çok sayıda gizli oylarının olduğunu söyledi.  "Üyeliğe bakmayın siz" diyen İnce şunları söyledi:

"Bırakın başka partide üye olsun. Hiç canınızı sıkmayın. Siz sonuca bakın. Emin olun gençler ve kadınlardan çok oy alacağız. Bunu görüyorum. Türkiye'yi üretim üssü haline getirmek için çalışacağız. Türkiye'yi yeniden kendi kendine yetebilen ülkelerden yapabilmek, eğitimini nitelikli hale getirebilmek için, medyasını özgür kılabilmek, üniversitesini konuşan üniversite yapabilmek, dış politikasını başı dik, onurlu bir Türkiye yapabilmek için, tarımında tarlalarından bereket fışkırtmak için, fabrikalarının dumanını tüttürmek için, hayallerini Kanada'da, Almanya'da değil Adana'da, Ankara'da, Mersin'de, İstanbul'da kurabilmeler için beraber çalışacağız." 

Konuşmaların ardından İnce, Mersin'e gitti

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Çok, gizli, oyumuz, var',
Yorumlar
Haber Yazılımı