'Kıraç' göreve başladı
Haber
12 Mart 2022 - Cumartesi 09:07
 
'Kıraç' göreve başladı
Emniyet Müdürü Doğan İnci, Kıraç'ı gazetecilere tanıttı. İnci, teslim aldıkları araçla iz ve delillerden suçluya ulaşmanın artık daha kolay olacağını söyleyerek
Teknoloji Haberi
'Kıraç' göreve başladı

ADANA(HABER)- Adana'da polislerin her türlü arazi ve hava koşullarında görev alabileceği kriminal inceleme aracı Kıraç hizmete başladı

Kriminal Daire Başkanlığınca, mobil kriminal İnceleme aracı Kıraç, Adana Emniyet Müdürlüğü hizmetine tahsis edildi. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci, Kıraç'ı gazetecilere tanıttı. İnci, teslim aldıkları araçla iz ve delillerden suçluya ulaşmanın artık daha kolay olacağını söyledi. "Adana'da ulaşılamayacak yer kalmayacak" diyen İnci, şunları söyledi:

"Artık delilleri seri bir şekilde inceleyip, adli işlemleri başlatacağız. Bu araçların 60 ilimize gönderilmesi planlanmakta. İlk ulaştığı yerlerden biri Adana." 

Emniyet Müdürü İnci'nin konuşmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri, cinayet senaryosu gereği delil araştırması yapıp, elde ettiği bulgulardan yola çıkarak faili tespit etmek için mobil kriminal polis laboratuvarını kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Kıraç', göreve, başladı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı