Devecispor süper amatör kümede
Haber
15 Eylül 2023 - Cuma 11:28
 
Devecispor süper amatör kümede
Transfer çalışmalarını bitiren Devecispor yeni sezonda süper klasman grubuna yükselmeyi hedefliyor.
Spor Haberi
Devecispor süper amatör kümede

 

Adana Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Adana Devecilerinin takımı Devecispor sezon hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmalarını bitiren Devecispor yeni sezonda süper klasman grubuna yükselmeyi hedefliyor. Deveci Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak her yıl bir üst lige çıktılarınısöyledi. İncesoy bu sezon da güzel bir netice elde etmek için mücadele edeceklerini kaydetti.

 

Adana Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Adana Devecilerin temsilcisi Devecispor yeni sezonda iddialı bir kadro kurdu. Süper Amatör Lig Klasman Grubuna yükselmeyi hedefleyen Deveciler hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Zöhre yönetiminde sürdürüyor.

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurduklarını ifade eden, Deveci Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy, şunları söyledi:

“Transfer çalışmalarını tamamladık ve çok önemli futbolcuları kadromuza kattık. Sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giderek sezona hazırlandık. Artık söz teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarımız dadır. Taraftarımızın desteğiyle onların bize vereceği güçle inşallah sezon sonu başarılı bir oyun sergileyerek takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Biz şampiyonluk hedefi ile yola çıktık ve inşallah bu hedefe hep birlikte ulaşacağız. “

 

Takımın teknik direktörü Mustafa Zöhre ise, “Yeni bir sezona başlıyoruz. Takımımız Süper Amatörde mücadele ediyor.  Rabbim sakatlık vermesin oyuncularımıza bütün takımlara başarılar diliyorum. Centilmen ve güzel bir yıl olsun. Kavgaların değil güzel futbolun ön plana çıktığı bir sezon olsun. Tüm teknik direktörlere de başarılar diliyorum” diye konuştu.

Genel Kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu da, “Tüm amatör takımlara başarılar diliyorum. Kazasız ve belasız güzel bir sezon geçirelim. Takımımız yeni bir yapılanmaya gitti. Yeni bir oluşum içindeyiz. Hedefi olan bir takım kuruldu. Bundan sonraki süreçte antrenmanlarımızı devam ettirip ligi güzel bir yerde noktalamayı hedefliyoruz. “ şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Devecispor, süper, amatör, kümede,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Devecispor süper amatör kümede
Devecispor süper amatör kümede
Devecispor süper amatör kümede
Devecispor süper amatör kümede
Yorumlar
Haber Yazılımı