'Fakülteniz artık evinizdir'
Haber
03 Ekim 2023 - Salı 16:31
 
'Fakülteniz artık evinizdir'
Ç.Ü. Eczacılık Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 'Oryantasyon Programı' düzenledi
Sağlık Haberi
'Fakülteniz artık evinizdir'

 

Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programının açılış konuşmasını yapan Ç.Ü. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eda Kumcu, “Sevgili öğrenciler üniversite; dostlukların temellerinin atıldığı, kültürel kaynaklara kolayca ulaşılabilen ve kişinin sorumluluk bilincinin olgunluk seviyesine eriştiği bir dönem olması nedeniyle toplumsal bilincinin arttığı da bir dönemdir.” dedi.

Akademik personelin hazır bulunduğu oryantasyon programında konuşmasını sürdüren Dekan Prof. Dr. Kumcu, Fakültemiz, alanında yetkin hocaları, çalışkan idari personeli, yeni hizmet binası ve köklü üniversite desteği ile her zaman yanınızda olacaktır. Eczacılık mesleği köklü, saygın ve insan var oldukça var olacak bir meslektir. Sizlerde eğitiminiz esnasında bu ünvanı alabilmek için çaba sarfetmeniz ve çalışmanız gerektiğini göreceksiniz. Beş senelik üniversite hayatınızda eğitiminize gereken önemi verin. Sorunlarınızı veya düşüncelerinizi aracısız ve büyüklerinizin desteği olmadan bizlerle direkt paylaşın. Fakülteniz artık evinizdir. Sizlere sağlıklı, mutlu, başarılı ve sosyal açıdan çok keyifli bir öğrenim hayatı diliyorum.” diye konuştu.

 

ECZ. YALBUZDAĞ, “ECZACI ODALARI HER ZAMAN YANINIZDADIR”

ADEO Genel Sekreteri Ecz. Erdem Kızıltepe, Sayman Ecz. M. Ceyhun Dalkıran ve YK Üyesi Ecz. Elif Özsaydı’nın hazır bulunduğu programda Eczacı Odası’nın kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olduğu ifade eden Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, yaptığı konuşmada “Eczacı olduktan sonra eczacılık meslek yaşantınızın ilk anından itibaren yanınızda göreceğiniz, her konuda destek alacağınız yer Eczacı Odalarıdır. Ülke olarak yaşadığımız pandemi ve deprem gibi doğal afetlerde; eczacıların, eczacılık mesleğinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü. Halkın İlaca erişimini sağlamak için 7/24 görev yaptık. Yaptığımız iş çok meşakkatlidir. Sizler artık üniversiteli oldunuz. Doğal göl manzarası, kaliteli eğitimiyle ülkenin en güzide üniversitelerinden birindesiniz. Burada özgür düşünmeyi, öğrenmeyi ve geleceğinizle ilgili planları yapmaya başlayacaksınız. Beyaz önlüğünüzü giydiğinizde bir sağlık meslek mensubu olmanın heyecanını ve gururunu yaşayacaksınız. Çünkü eczacılık, insanlık tarihi kadar eskidir. Aklın ve bilimin ışığında mesleğimizi sürdürmeye kararlıyız. İyi bir eczacılık için hep birlikte çalışacağız. Adana Eczacı Odası olarak kapımız her zaman sizlere açıktır.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Doç. Dr. Serpil Demirci Kayıran, Eczacılık Fakültesinin Yapılanmasını ve Anabilim Dallarını tanıttı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Fakülteniz, artık, evinizdir',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Fakülteniz artık evinizdir'
'Fakülteniz artık evinizdir'
'Fakülteniz artık evinizdir'
'Fakülteniz artık evinizdir'
'Fakülteniz artık evinizdir'
Yorumlar
Haber Yazılımı