Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu
Haber
29 Eylül 2023 - Cuma 11:41
 
Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu
Gülezler Grup, müşterileri için tek elden kapsayıcı çözümler üretme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Ekonomi Haberi
Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu

 

Çelik ürünleri ticaretinde yarım asra kararlı adımlarla ilerleyen Gülezler Grup, demir - çelik sektörünün en önemli buluşma noktası olan Metal EXPO fuarına teknoloji odaklı yatırımları ve kapsayıcı çözümleri ile damga vurdu.  

 

Demir-Çelik sektörünün nabzını tutan Metal EXPO Fuarına, sunduğu kapsayıcı hizmetleri ve kurumsal kimliğini yansıtan görkemli standı ile katılan Gülezler Grup, önemli iş bağlantıları da elde etti.

 

Kurucuları Rahim Gülez ve Mehmet Duran Gülez’in, 35 yılı aşkın süredir gerçekleştirdikleri demir - çelik ürünleri ticaretine, sektörün ihtiyaç duyduğu çelik işleme merkezi yatırımını da ekleyen Gülezler Grup, müşterileri için tek elden kapsayıcı çözümler üretme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gülezler, yenilikçi yaklaşımları, sürdürülebilirliğe verdiği önem ve çözüm odaklı bakış açısıyla sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alıyor.

 

Fuara geniş ve uzman kadrosu ile katıldıklarını belirten Gülezler Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Duran Gülez; şunları söyledi:

“Metal EXPO Fuarında katılımcı olarak ilk kez yer aldık. Bu katılım bize ulusal ve uluslararası düzeyde önemli iş bağlantıları elde etme olanağı sağladı. Gülezler’in Adana Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği teknolojik yatırımlara gösterilen yoğun ilgi bizleri hem şaşırttı hem de çok memnun etti. AOSB’deki 70 bin metrekarelik yatırım hamlemizin ilk etabını oluşturan 17.000 metrekarelik fabrikamız ile Türkiye’nin en modern Çelik İşleme Merkezini sektörümüze kazandırdığımızı ziyaretçilerimize anlattık. Yeni kurumsal kimliğimize ve hizmet anlayışımıza teveccüh ise harikulade. ISO 9001, 14001, 45001 ve 50001 kalite sertifikalarımız ile ulusal ve uluslararası standartlarla yaptığımız üretim sektörün beklentisine cevap vermesi adına oldukça önemli. Demir – çelik ürünlerinin tedarik ve işlenmesinde en önemli çözüm ortağı olduğumuzu bu fuar ile bir kez daha vurgulamış olduk. CEE, Sigma, Z ve U Profil Rollform Üretim Hattı, GES Uyumlu Trapez Sac Üretim Hattı, Yapısal Profil Delme ve Kesme Hattı, CNC Plaka Delme ve Kesme Hattı, Kumlama ve Boyama Hattı, Plazma ve Lazer Kesim Hattı, Rulo Sac Açma, Kesme, Düzeltme ve Boylama Hattı, 12 Metrelik CNC Abkant Büküm Hattı yeni fabrikamızın sunduğu hizmetler arasında yer almaktadır. Havalimanı, stadyum, baraj, otoyollar gibi nitelikli yapılarda; enerji nakil hatları, otomotiv, makine ve savunma sanayi vb. stratejik sektörlerde, ulusal ve uluslararası mega projelerde demir – çelik ürünleri işleme ve üretim hatlarımız ile kapsayıcı çözümler sunmaya devam edeceğiz. Hali hazırda devam etmekte olan fuar organizasyonunda tüm sektör temsilcilerini standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız.” 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gülezler,, METAL, EXPO, Fuarına, damga, vurdu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu
Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu
Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu
Gülezler, METAL EXPO Fuarına damga vurdu
Yorumlar
Haber Yazılımı