'Gururlu ve mutluyuz'
Haber
27 Ekim 2023 - Cuma 11:47
 
'Gururlu ve mutluyuz'
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, "Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Sahip çıkacağız ve daha nice yıllar kutlayacağız” dedi.
Gündem Haberi
'Gururlu ve mutluyuz'

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, “Sahip çıkacağız ve daha nice yıllar kutlayacağız” dedi.

 

Dr. Gökhan Gündoğdu, yayınladığı mesajda şunları söyledi:

 

"19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık meşalesinin, büyük zaferle taçlanmasının sonucunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te ‘Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır.

 

Milletimiz; genci, yaşlısı, kadını, erkeği bir bütün olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, zor şartlar ve yokluklar içerisinde, tüm dünyaya Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını ilan etmiştir. Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun."

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Gururlu, ve, mutluyuz',
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
'Gururlu ve mutluyuz'
'Gururlu ve mutluyuz'
Yorumlar
Haber Yazılımı