'Hak eden ölmüştür'
Haber
24 Ağustos 2022 - Çarşamba 11:38
 
'Hak eden ölmüştür'
Katil zanlısından şok sözler
Asayiş Haberi
'Hak eden ölmüştür'

 

Adana'da "hırsız var" diye bağıran kişiyi silahla öldüren Mehmet Gençler tutuklandı. Katil zanlısının adliyeye götürülürken gazetecilere söylediği, "Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse. Hak eden ölmüştür" sözleri polisleri de gazetecilere de şoke etti.

 

Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi'nde 22 Ağustos'ta meydana gelen olayda iddiaya göre 55 yaşındaki Yılmaz Sucu evine hırsız girdiğini idia ederek sokağa çıkıp, "Evime hırsız girdi" diye bağırdı. Sesler üzerine aynı sokakta yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Gençler dışarı çıkıp, "Ne bağırıyorsun. Rahatsız oldum" diyerek Sucu ile tartışmaya başladı. Tartışma çevredekiler tarafından yatıştırıldı. Sucu, sokak yakınlarındaki bir çay ocağına gidip arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Gençler de evinden aldığı tabancası ile çay ocağına gidip Sucu'ya 2 el ateş etti. Sucu kanlar içinde yere yığılırken, Gençler ise havaya ateş edip kaçtı.

Gençler, kaçarken daha önce başka bir konu nedeniyle tartıştığı İbrahim Güven'e de ateş etmek istedi. Ancak mermilerinin bittiğini anlayınca tabancanın kabzasıyla Güven'i başından yaraladı.

Ağır yaralanan Sucu, götürüldüğü Şehir Hastanesi'nde yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı. Katil zanlısı Gençler evinde polisler tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunun ardından katil zanlısı Gençler sağlık raporunun alınmasının ardından adliyeye sevkedildi. Gençler'in polisteki ifadesinde, "Sokakta bağırmaya başladı, rahatsız oldum. Dışarı çıktığımda bana küfretti. Ben de tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Gençler, kendisine soru soran gazetecilere de, "Ne cinayeti? Benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana ne öldüyse. Hak eden ölmüştür" dedi. Gençler'in bu sözleri karşısında polisler de gazeteciler de şoke oldu. Katil zanlısı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'Kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Hak, eden, ölmüştür',
Yorumlar
Haber Yazılımı